Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Fanúšikovia Haribo sú v šoku: Odhalenie po dlhých rokoch o príchuti gumových medvedíkov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

BONN - Fanúšikovia Haribo sú rozčúlení po tom, čo zistili, aká je skutočná príchuť zelených gumových medvedíkov. Celé roky si mysleli, že cukrík má farbu podľa ovocia, ktoré má príchuťou imitovať. Málokto si však pozorne pozrel obal cukrovinky, ktorý skrýval správnu odpoveď.

Gumení medvedíkovia Haribo patria medzi najpredávanejšie sladkosti v USA, ale veľkej popularite sa tešia aj u nás. Ich konzumenti boli celé roky v tom, že zelené cukríky chutia ako jablko, limetka či vodný melón. Na Reddite sa však objavil príspevok, ktorý tvrdí niečo iné. Užívateľ v ňom upozorňuje na obal cukríkov, ktorý hovorí jasne - zelené medvedíky nesú príchuť jahody.

Ich milovníci zostali z tohto odhalenia nemilo prekvapení. "Dvadsať rokov života a až teraz som zistil, že zelený gumený medvedík Haribo má v skutočnosti jahodovú príchuť," napísal jeden mladík. Ďalší priznal, že zistenie, že zelené medvedíky nie sú limetkové, mu takmer zničili manželstvo. "Trinásť rokov som nič nepovedal. Zakaždým, keď dostaneme gumových medvedíkov, dá mi manželka oranžových a zelených. Nikdy som nepovedal ani slovo. Bavilo ma jesť moje malé lži." 

Raz si však manželka obal cukrovinky prezrela poriadne. "Videl som, ako sa jej oči poriadne zväčšili. Otočila sa ku mne a spýtala sa, či som vedel, že zelené medvede boli jahodové. Vždy si myslela, že sú to limetky," pokračuje s tým, že bol úprimný a prikývol, že vedel. 

Viac o téme: CukríkySladkosťHariboGumové medvedíky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu