Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Brunetka má gigantický zadok: Ale keď zistíte, čo v ňom pašuje! Na to nemá každý žalúdok

(Zdroj: TikTok/stephoshirii)

ATLANTA - TikTokerka a OnlyFans modelka z amerického štátu Georgia ľuďom na internete doslova vyrazila dych. Prezradila, že vďaka svojmu objemnému pozadiu dokáže do barov pašovať fľaše s alkoholom. Svoj talent dokonca predviedla v jednom zo svojich videí. Ľudia nedokážu uveriť, že je naozaj možné.

Steph Oshiriová sa so svojimi fanúšikmi na TikToku podelila o jedinečný talent pašovať alkohol prostredníctvom svojho veľkého zadku. Vo videu túto bizarnú zručnosť názorne demonštruje. Aj keď to považuje za ponižujúce, priznala, že jej to spolu s kamarátmi umožňuje lacno konzumovať alkohol v baroch. Vždy totiž jednu fľašu prepašuje priamo do interiéru. 

Jej schopnosť šokovala mnohých užívateľov. "V žiadnom prípade," napísal jeden znechutený komentujúci. "To je ale talent," uviedol iný. V ďalších videách Oshiriová ukázala, že sa do nej zmestí viac ako len sklenená fľaša, vrátane rôznych predmetov, ako sú zapaľovače cigarety, knihy a dokonca aj meč. 

@stephoshirii

I personally think im hilarious

♬ original sound - stephoshirii
@stephoshirii Replying to @Depressed Bastard ♬ original sound - stephoshirii

Modelka prezradila, že si vďaka OnlyFans mesačne zarobí od 2000 do 3000 dolárov. "Moje telo vyniká. Je zrejmé, že väčšina môjho publika ma odoberá pre moje široké boky a zadok. Rozhodne si nemyslím, že by som bola taká úspešná, keby bol môj zadok menší," poznamenala. 

Viac o téme: AlkoholZadok OnlyFans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu