Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčina pobúrila VIDEOM: Vydala som sa za nevlastného otca! Rozuzlenie príbehu vyrazilo ľuďom dych

(Zdroj: TikTok/christywho_)

FLORIDA - Žena z Floridy minulý mesiac šokovala tvrdením, že sa vydala za svojho nevlastného otca. Nakoniec bolo síce všetko úplne inak, no po jej priznaní aj tak zostáva nepríjemná pachuť. Ľudia totiž nechápu, aký malo zmysel vymyslieť si takýto príbeh.

Dvadsaťšesťročná Christy zverejnila koncom februára na TikToku video, ktoré ju zachytáva pri vášnivom bozku so svojím novým manželom na ich svadbe v Las Vegas. "Vydať sa za môjho nevlastného otca bolo to najlepšie rozhodnutie, aké som kedy urobila," okomentovala príspevok. 

Video sa rýchlo stalo virálnym, získalo milióny videní, no aj tisícky pobúrených komentárov, píše New York Post. "Na svete je sedem miliárd ľudí. Prečo to musel byť práve nevlastný otec?" pýta sa jeden užívateľ. 

@christywho_ This filter is insane 🥴😳🤡 plz leave my kids and unalived brother out of this. #agegap ♬ Love - kouz1

O niekoľko dní neskôr dievčina zverejnila ďalšie video, aby vyjasnila niektoré veci. Rýchlo odpovedala na tie najčastejšie sa opakujúce otázky. "Som obeťou groomingu? Nie. Vychoval ma môj nevlastný otec? Bola som maloletá, keď som ho stretla? Nie. Stále sa ja a moja mama rozprávame? Áno. Mal deti s mojou mamou? Nie," píše sa v texte videa.

Christy zverejnila aj tretie video, v ktorom sľubuje prezradiť skutočný príbeh. Ten hovorí, že jej starší brat Shaun Christopher Harris tragicky zahynul pri nehode na motorke. Zničujúca strata ju spojila s jeho najlepším kamarátom a odvtedy sa stali neoddeliteľnými. Pár sa zamiloval a založil si vlastnú rodinu. Privítali dcéru Kali Shine a syna Kasha Christophera - obaja sú pomenovaní po jej bratovi."Nie je to také zaujímavé ako druhý príbeh, ale teraz môžete nechať moje deti a brata na pokoji," uviedla Christy. 

@christywho_ Not as interesting as the other story but 🖤 now y’all can leave my kids and brother alone 🙄 . #agegap #vegas #marryyourmomsex #itsworthit #brother #rip ♬ Dandelions (slowed + reverb) - Ruth B. & sped up + slowed

Ľuďom to konečne doplo. "Nie je jej nevlastným otcom, bol to VTIP, ktorý sa nečakane stal virálnym," skonštatovala jedna osoba. "Nečakala som, že to video vybuchne tak, ako sa to stalo," zhodnotila Christy celú situáciu.

Viac o téme: SvadbaIncestNevlastný otec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu