Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Svadobčania pozreli na menu a neverili vlastným očiam: Naozaj podávate toto? To nikdy nedám do úst!

(Zdroj: TikTok/riasdesigns)

TORONTO - Snáď každý má rád svadby. Jedným z dôvodov je aj dobré jedlo. Tí, ktorí sa zúčastnili nedávnej svadby, však pravdepodobne odmietli predjedlo kvôli chybe v menu. Jedno chybné písmeno totiž úplne zmenilo význam pokrmu. Upozornila na to svadobná plánovačka vo videu zverejnenom na TikToku.

Svadobná plánovačka Ria z kanadského Toronta sa podelila o video, ktoré zachytáva svadobné menu. Hostia mali dve možnosti predjedla - buď na uhlí grilovanú prepelicu, miestnu poľovnícku BBQ marinádu a šalát s vaječnými rezancami, alebo paštétu z kačacej pečene a vyzretú bresaolu, čiže na vzduchu sušené solené hovädzie mäso, ktoré zrie dva až tri mesiace. 

Napriek tomu, že pokrmy znejú lákavo, v menu bol nepatrný preklep, ktorý úplne zmenil význam slova. V angličtine sa povie slovo kačica "duck". Keď však zmeníte písmeno "u" na "i", dostanete slovo, ktorého význam referuje o mužskom pohlavnom úde. Presne k takémuto omylu došlo aj v svadobnom menu. "To je dôvod, prečo musíte všetko skontrolovať dvakrát, trikrát, štyrikrát," uviedla Ria. 

Netrvalo dlho a vtipné video si všimlo mnoho užívateľov. Zaznamenalo už viac ako šesť miliónov zhliadnutí. "Pravdepodobne je toto menu určené slobodným svadobčanom," zavtipkoval jeden z komentujúcich. "Myslím, že by som si radšej dal paštétu z kačacej pečene," poznamenal ďalší. 

Viac o téme: MenuSvadbaSvadobná hostina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu