Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vodiči sú uchvátení z triku dievčiny: Ak sa vám v aute stane toto, použite jej metódu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Rozliaty nápoj v aute nepoteší žiadneho motoristu. Táto TikTokerka však pozná jednoduchý trik, vďaka ktorému takto zašpinené auto vyčistíte za pár minút. Aj keby sa mohlo zdať, že tajomstvom sú vlhčené utierky, nie je to tak. Ide o inú hygienickú pomôcku určenú pre ženy. Ako dokazuje video, trik naozaj funguje.

Majiteľov áut uchvátil jednoduchý trik, ktorý Ellie Kingová z Británie zdieľala na sociálnej sieti. Prezradila, ako rýchlo sa dá vysušiť interiér auta, keď sa v ňom vyleje nápoj. V jej prípade to bola plechovka Red Bullu. Trik vraj ale funguje na všetky druhy tekutín. 

"Práve som rozliala Red Bull do držiaka na pohár. Nemám to čím utrieť. Toto nie je moje auto a nepoužijem svoj sveter, takže dnes mám pre vás všetkých jeden trik. Ak máte poruke tampóny, jednoducho do mokrého miesta jeden vložte a on to všetko absorbuje," vysvetlila. Zároveň ale upozornila, že v prípade sladených nápojov bude zasiahnuté miesto pravdepodobne lepkavé. 

Video má na TikToku približne päť miliónov zhliadnutí. "Toto by mohol byť môj držiak na poháre, ale v tom mojom je stále rozliata kola," napísal jeden z komentujúcich. "Red Bull je lepkavý, takže to nerieši tvoj problém. Vždy maj v priehradke vlhčené obrúsky," poradil ďalší. "Dobre, že mám vždy jeden tampón v aute," uviedla jedna vodička. 

Viac o téme: AutoTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu