Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Influencerka vysielala naživo z auta počas jazdy, keď zrazila... ľudia sú pobúrení! VIDEO nevhodné pre citlivé povahy

(Zdroj: Youtube/lf14fya_)

VARŠAVA - Známej influencerke Sidneuke bol pozastavený účet na platforme Twitch. Správca tohto kanála pre živé vysielanie síce neuviedol presné dôvody, prečo sa takto rozhodol, ale pravdepodobne to bolo kvôli dopravnému incidentu, ktorý Poľka spôsobila počas streamovania.

Video poľskej influencerky vyvolalo veľké pobúrenie. Nedávno počas toho, ako naživo vysielala zo svojho auta, totiž zrazila psa. Incident bol zrejme pre správcu platformy Twitch prisilná káva a zablokoval jej prístup. Mladá žena počas živého prenosu nesledovala cestu, ale hľadela do mobilu. Zrazu počuť náraz, vodička sa zľakne, utrúsi zopár vulgarizmov na adresu túlavých psov a vybehne z vozidla. Na zázname počuť aj kňučanie zraneného zvieraťa. 

Video nie je vhodné pre osoby s citlivou povahou

Sidneuke však žartuje a svoj počin okomentuje slovami: "Ak niekto pustí von psov a nie je to jednorazová situácia." Ďalej sa sťažuje, že na ulici je stále veľa týchto zvierat. Podľa nej by "psy nemali behať na slobode, pretože je to nesprávne, v rozpore so zákonom a ľudia by ich nemali nechávať bez dozoru"

Krátko nato, ako sa dievčina vrátila do auta a odišla preč, jej Twitch pozastavil účet. "Tento kanál je momentálne nedostupný z dôvodu porušenia Pokynov pre komunitu Twitch alebo Zmluvných podmienok," dozvedajú sa fanúšikovia pri pokuse o prístup k účtu Sidneuke. Dolnosliezsky inšpektorát ochrany zvierat o prípade informoval kompetentné orgány. "Rozhodli sme sa v tomto prípade upovedomiť prokuratúru. Niet pochýb o tom, že psy by nemali voľne pobehovať," uviedol hovorca ochrany zvierat spravodajskému portálu Polsat News. Pripomenul však, že influencerka mala na celú situáciu reagovať inak a nie z miesta incidentu iba tak odísť. Ide podľa neho o empatiu a spoločenskú povinnosť.

Viac o téme: IncidentInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu