Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Matka pobúrila ostatných rodičov: Pozrite, čím kŕmi dcéru! Dali by ste to svojmu dieťaťu?

(Zdroj: TikTok/katiemayharley)

NEW YORK - Istá matka rozpútala diskusiu o dojčenskej výžive po tom, čo dala svojmu dieťaťu kúsok krvavého steaku. Svoje rozhodnutie obhajovala odporúčaním pediatra. Žena chce, aby jej dieťa postupne konzumovalo pevnú stravu. Napriek negatívnym reakciám je rada, že sa rozprúdila diskusia o tejto téme.

Katie Harleyová na TikToku zdieľa videá svojej dcéry Elizy, ktoré dokumentujú, aký typ jedla najradšej konzumuje. V jednom z nich sedí na stoličke a je kúsok steaku. Ľudia matku obvinili, že svojmu dieťaťu dala steak len kvôli pozornosti. "Ľudia radi dávajú rodičovské rady ľuďom, ktorí sa na nič nepýtali," reagovala. Mnohí užívatelia TikToku si myslia, že steak vyzeral až príliš krvavo a surovo na to, aby ho Eliza mohla jesť. Ďalší ale nesúhlasili a poznamenali, že hoci steak vyzerá ružovo, nemusí to nevyhnutne znamenať, že je nedopečený. 

@katiemayharley people loooove giving parenting advice to people who didn’t ask #momlife #momsoftiktok #baby #babydindin ♬ Major Bag Alert (feat. Migos) - DJ Khaled

Harleyová prezradila, že steak odporučil pediater v záujme Elizinho celkového rastu. Urobil tak po tom, čo mu povedala, že chce dcéru kŕmiť normálnou stravou namiesto detskej výživy. "Počas stretnutia sme si prešli, aké potraviny začneme zavádzať do jej jedálnička. Chcel, aby sme zaviedli veci ako arašidové maslo, pretože je to alergén, chcel, aby som urobila steak, pretože je veľmi bohatý na živiny, a tiež sme jej začali dávať veľa ovocia a zeleniny," priblížila. 

Pediater jej odporučil variť steak, kým jeho vnútorná teplota nedosiahne 63 stupňov Celzia. Podľa odborníkov je odporúčaná bezpečná teplota varenia pre hovädzie mäso práve táto hodnota. Katie dodala, že jedným z pozitívnych dôsledkov jej videa je, že pomohlo rozprúdiť diskusiu o tom, ako a čím matky kŕmia svoje deti.

Viac o téme: DieťaSteak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu