Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najlepšie sexuálne polohy podľa znamení horoskopu: Vyskúšajte ich na Valentína!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Mnohé páry budú počas Valentína hľadať spôsoby, ako okoreniť svoj milostný život. Uvažujete nad niečím novým alebo to necháte plynúť podľa situácie? Ak hľadáte inšpiráciu, skúste ju nájsť v hviezdnych znameniach a možno ostanete prekvapení.

Každý má nejakú svoju obľúbenú polohu v spálni, ale sú príležitosti, ako napríklad Valentín, ktoré si pýtajú zmenu, píše Daily Star. Odborníci opísali niekoľko pozícií, s ktorými okoreníte deň zaľúbených podľa hviezdnych znamení, pri ktorých sa predpokladajú nasledujúce preferencie. 

Vodnár (22. január až 20. február) - kovbojka

Vodnári sú známi tým, že sú slobodomyseľní a radi experimentujú, čo znamená, že sexuálna pozícia kovbojky im môže dať silu a zároveň sa baviť. Táto pozícia zahŕňa ležiaceho partnera na chrbte s vystretými nohami, zatiaľ čo žena na ňom sedí obkročmo s tvárou dopredu. Výhodou tejto polohy je, že si zvolíte tempo, hĺbku a uhol prieniku. 

Najlepšie sexuálne polohy podľa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Ryba (21. február až 19. marec) - misionár

Ako vodné znamenie sú Ryby milujúce a emocionálne, takže misionár je sexuálna poloha pre ne ako stvorená. Misionársky sex je pre páry, kde je jedna osoba na vrchole, zatiaľ čo druhá leží pod ňou. Pozícia vyžaduje, aby boli obaja ľudia tvárou v tvár, s intenzívnym očným kontaktom, ktorý umožňuje milencom cítiť sa blízko a dôverne.

Baran (20. marec až 20. apríl) - fúrik

Baran je ohnivé znamenie, ktoré je v spálni vášnivé, spontánne a odvážne, takže fúrik je pre nich dobrodružnou pozíciou. Prijímajúci partner začína na podlahe a používa ruky na rovnováhu v polohe podobnej doske, zatiaľ čo dávajúci partner stojí a drží nohy prijímajúceho druhého, aby pripomínali fúrik.

Býk (21. apríl až 21.máj) - žehlička

Býci sú ovládaní samotnou planétou lásky a hľadajú potrebu cítiť sa milovaný, utešený a túžiaci po vášni. Poloha žehličky spočíva v tom, že prijímač leží tvárou nadol na posteli, panva je zdvihnutá (uľahčí to vankúš položený pod panvou), zatiaľ čo partner vniká zozadu. 

Najlepšie sexuálne polohy podľa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Getty Images)

Blíženec (22. máj až 22. jún) - 69

Blíženci sú známi svojou flexibilitou a hravosťou, najmä v spálni. Chcú to najlepšie z oboch svetov, takže "69" je sexuálna pozícia, kde vzájomne skúmajú svoje zábrany a súčasne si doprajú orálny sex.

Rak (23. júna až 22. júla) - the face-off

Ako jedno z najcitlivejších znamení má rak tendenciu byť romantický a vyhľadáva emocionálnu intimitu, takže pozícia tvárou v tvár je pre toto znamenie ideálna. Pozícia buduje pocit blízkosti a dôvery, kedy si jeden z partnerov sadne a prijímajúci partner mu vylezie do lona a obopne ruky okolo chrbta prenikajúceho partnera, zatiaľ čo druhý preniká.

Lev (23. júl až 22 august) - psík

Ako naznačuje silné ohnivé znamenie, levy sú vášnivé a ambiciózne so silnou túžbou po moci a autorite. Pokiaľ ide o spálňu, sú láskaví a dobrodružní, preto sa odporúča poloha na psíka. Tá zahŕňa pozíciu na všetkých končatinách, zatiaľ čo osoba, ktorá preniká, stojí alebo kľačí za svojím partnerom a vstupuje zozadu. 

Najlepšie sexuálne polohy podľa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Getty Images)

Panna (23. august až 22 september) - žaba

Panny sú oddané, lojálne a vynikajúcimi komunikátormi. Skákajúca žaba je hravá poloha, v ktorej sa preniknutý postaví na všetky štyri, podobne ako v psom štýle. Potom zatlačte hornú polovicu tela nadol, aby ste hlavu, hrudník a ruky opreli o posteľ, čo vytvára hlbší prienik a dáva prijímajúcej osobe možnosť odpočívať na vankúši.

Váhy (23. september až 22. október) - lastúra

Váhy sú reprezentované mierkou, čo znamená, že sú vyvážené a občas nerozhodné. Pozícia mušle im umožňuje byť nežné, flexibilné a zábavné. Ak chcete vykonať sexuálnu polohu s lastúrou, musíte si ľahnúť vyvážene s nohami čo najviac dozadu, aby ste umožnili hlboký prienik. 

Škorpión (23. október až 22. november) - vývrtka

Škorpióni sú známi svojou lojalitou, oddanosťou a ohnivou vášňou, pokiaľ ide o sex. Vývrtka je dobrodružná a vzrušujúca poloha, pri ktorej prijímajúci partner sedí na okraji postele. Potom sa musia otočiť na jednu stranu, oprieť sa o bok a použiť ruku ako oporu. Odtiaľto prenikajúci partner stojí a obkročmo sa postaví nad prijímateľa, aby vnikol zozadu. 

Najlepšie sexuálne polohy podľa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Getty Images)

Strelec (23. november až 22 december) - rozprestrený orol

Strelci sú veľmi otvorení, dobrodružní a majú sklony k experimentom. Roztiahnutý orol je pre nich dokonalá poloha, podobná misionárskej, ibaže človek dolu má nohy roztiahnuté do strán (inými slovami, roztiahnuté krídla).

Kozorožec (23. december až 21. január) - lyžička

Najlepšie vlastnosti kozorožca sú, že sú neuveriteľne lojálni, ambiciózni a trpezliví. Ako znamenie, ktoré si cení pohodlie a nežnú lásku, im sexuálna poloha lyžice dáva emocionálny a intímny aspekt. Lyžica je sexuálna poloha aj technika maznania, ktorá vám umožní prejsť od túlenia vedľa seba k sexu v rekordnom čase.

Viac o téme: SexSexuálna polohaValentín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu