Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nechutný nález v brokolici len tesne pred jej konzumáciou: Nájsť v nej TOTO, prešla by vás chuť

(Zdroj: TikTok/tovanordquist)

LONDÝN - Video, ktoré na TikToku zverejnila užívateľka Tovan, dáva jasnú odpoveď na otázku, prečo je dôležité dôkladne umývať zeleninu, ktorú ste si priniesli zo supermarketu. Jej príspevok vám snáď neznechutí brokolicu, ale pred jej použitím ju poriadne skontrolujte a presvedčíte sa, či sa v nej nenachádzajú nechcení votrelci.

Ľudí, ktorí príliš neriešia hygienu kúpeného ovocia a zeleniny, možno presvedčí o potrebe ich umývania skúsenosť istej dievčiny. V brokolici totiž našla drobné chrobáky. Zelenina vraj na prvý pohľad vyzerala byť v poriadku, ale po jej rozrezaní zbadala Tovan množstvo votrelcov. Teraz zdesene priznáva, že toto je posledná vec, o ktorej si myslela, že ju môže nájsť v brokolici. 

@tovanordquist Don’t you ever just wanna 🤜🏼🦗😃#crunchy #fördig #snällakompåforyou ♬ Crunch - PussTenshi

"Povedal som si, že kým vstanem, pozriem si ešte päť videí a pripravím si na večeru jedlo s brokolicou. A TOTO BOLO PIATE VIDEO," napísal jeden užívateľ. "Budem predstierať, že som to nevidel," napísal ďalší. Iná osoba za špekuluje, koľko týchto tvorov už zjedla bez toho, aby si to vôbec uvedomila. Niektorí ľudia na základe tejto nepríjemnej skúsenosti odporučili uprednostniť mrazenú zeleninu pred čerstvou.

Viac o téme: ChrobákBrokolicaPlošticaHnus v jedle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu