Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pilot musel viackrát oddialiť pristátie lietadla: Rozzúrili ho cestujúci...ako si toto mohli dovoliť?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Tiktok/audikhalid)

SINGAPUR - Lietadlo je často miestom bizarných zážitkov, najmä ak sa na palube vyskytnú nedisciplinovaní pasažieri. Čo v takom prípade môže personál urobiť pre bezpečnosť ostatných cestujúcich? Kapitán lietadla smerujúcom minulý týždeň z Bali do Singapuru to zobral do vlastných rúk, a to naozaj radikálnym spôsobom.

Lietadlo pristálo s oneskorením vo svojej cieľovej stanici po tom, čo si skupina pasažierov odmietla zapnúť bezpečnostné pásy počas klesania. Nevhodné správanie týchto pasažierov znamenalo, že kapitán letu TR285 pristál neskôr ako mal, informoval spravodajský portál Channel News Asia. "Lietadlo bezpečne pristálo na druhý pokus na letisku Changi bez ďalších incidentov. Dotknutí pasažieri boli eskortovaní z lietadla letiskovými úradmi na ďalšie vyšetrovanie." Let sa nakoniec omeškal o tridsať minút. Vyšetrovanie stále prebieha. 

@audikhalid

what happens when you dont fasten your seatbelt

♬ original sound - Audi Khalid

Situácia na palube bola zaznamenaná a zverejnená na TikToku. Na videu je počuť muža, pravdepodobne pilota, ako informuje cestujúcich: "Nie som schopný pristáť s lietadlom, ak paluba nie je zabezpečená. Teraz sa opäť obraciame k inému prístupu a ak budeme musieť z rovnakého dôvodu urobiť ďalšie nevydarené priblíženie, zapojí sa letisková polícia a podnikne potrebné kroky." 

"Zdravie našich zákazníkov a personálu je našou prioritou a nemáme pochopenie pre správanie, ktoré ohrozuje bezpečnosť letu," uviedla spoločnosť Scoot v oficiálnom vyhlásení. Dodala, že podnikne primerané opatrenia proti každému cestujúcemu, ktorý by mohol ohroziť bezpečnosť zákazníkov a personálu. Aerolinky sa zároveň ospravedlnili za nepríjemnosti, ktoré spôsobili discipinovaným zákazníkom. Ide už o druhý incident za posledný týždeň, kedy neposlušní pasažieri narušili let do Singapuru. 

Viac o téme: PilotLietadloLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu