Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO nahého poľovníka pobúrilo ľudí: Keď uvidíte, čo mu visí z...

(Zdroj: Twitter/PACMA)

MADRID - Na internete sa objavilo ďalšie bizarné video. Zachytáva nahého poľovníka, ktorý má k pažbe a hlavni zbrane priviazaných niekoľko mŕtvych vtákov. Video použila advokačná organizácia skúmajúca zlé zaobchádzanie so zvieratami v rámci svojej kampane. Upozornila tak na nemiestne správanie niektorých lovcov.

Video zachytáva lovca stojaceho na útese len v ponožkách a čižmách kričiaceho do kamery. Zviera pušku s niekoľkými zabitými vtákmi priviazanými k pažbe a hlavni zbrane. "Dnes sme mali úžasnú poľovačku, naozaj sme si to užili. Toto sa deje každý rok rovnako, aby sme ulovili čo najviac jarabíc, mali sa dobre a boli zdraví, veľmi zdraví," hovorí. 

Zábery rozdelili komentujúcich na dve skupiny. "Ľudská hlúposť nepozná hraníc," poznamenal jeden užívateľ. Zdá sa však, že niektorí sa snažili situáciu zľahčovať. "Z akej jaskyne pochádza," zažartoval ďalší. Španielska advokačná organizácia PACMA, ktorá upozorňuje na zlé zaobchádzanie so zvieratami, použila video na propagáciu svojho poslania. Nazvala ho "realitou prevyšujúcou fikciu". "Ďakujeme, že pre nás robíte kampaň, poľovníci. PS: Pamätajte, že hlasy týchto ľudí majú rovnakú hodnotu ako naše," uviedli predstavitelia PACMA v príspevku na Twitteri. 

Renomovaný lovec Steven Rinella nedávno zverejnil bláznivý záber dvoch mŕtvych jeleňov, ktoré majú svoje parohy a nohy navzájom prepletené. Príspevok neponúka veľa vysvetlení, ako tieto jelene skončili v danej situácii, ale podľa všetkého pred smrťou spolu zápasili. Keď na nich poľovník vystrelil, nedokázali sa navzájom oslobodiť zo zajatia parohov toho druhého.

Táto šialená situácia vyvolala množstvo reakcií užívateľov sociálnych sietí. Mnohí poukázali na to, ako môže byť strieľanie jeleňov výhodným biznisom. Rinella je hostiteľom MeatEater, týždennej polhodinovej loveckej šou, ktorá je založená na jeho dobrodružstvách pri love a rybolove na rôznych miestach.

Viac o téme: PoľovníkTýranie zvierat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu