Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mimoriadne trápny príhovor na svadbe: To, čo žena narozprávala hosťom... ostali totálne pobúrení

(Zdroj: TikTok/browneyed_beautee)

ATLANTA - Neuveriteľne čudný a nepríjemný príhovor na svadbe sa stal virálnym na TikToku, a to zo všetkých nesprávnych dôvodov. Rečníčka za pár sekúnd zničila celú svadbu. Jej prejav má už viac ako 11 miliónov videní a je dokonalým príkladom toho, ako sa príhovor na svadbu nerobí.

Video zdieľala na TikToku sestra ženícha Tori a vyvolalo veľké pobúrenie. Začína sa tým, že sa hosťom predstaví žena menom Shannon a povie, že nevestu Tracy pozná už niekoľko rokov. Tiež hovorí, že jej nového manžela Antonyho až tak dobre nepozná, ale že Tracy o ňom neustále hovorí. "Radšej sa staraj o moje dievča, pretože ak nie, viem, kde bývaš," pokračuje, čím u pár hostí vyvolá smiech. 

@browneyed_beautee

⚠️CRINGE WARNING⚠️ So my brother got married this past weekend and this was one of the speeches from friends… 😬🫣 Think miss girl was nervous but wheeww had a few of us like 😳😅

♬ original sound - Tori NOT Torrie,Tory,Or Torie

Veci sa však zvrtnú, keď povie: "Si súčasťou rodiny, prisahám Bohu, akože, nebudem rasista, len hovorím,..." Po chvíli dodá: "Ale ok, budem rasista" a začne rozprávať o pároch zmiešaných rás prekračujúce stereotyp, čo vraj miluje. 

Hoci prejav trval menej ako dve minúty, zdalo sa to ako večnosť. Shannon milosrdne ukončila prejav, s tým, že "miluje černochov". Jediným šťastím bolo, že na svadobnej hostine zazneli aj ďalšie prejavy, ktoré už boli hodné danej slávnostnej atmosféry. 

Viac o téme: SvadbaTrapasPríhovor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu