Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Chlapík prosí o radu: Pomocou Google objavil vo vnútrozemí nezvyčajné objekty, viete, čo to je?

(Zdroj: Reddit/sillysausagem8)

LONGREACH - Austrálčania s orlím zrakom si všimli nezvyčajné objekty vo vnútrozemí. To rozpútalo búrlivé diskusie o tom, čo by to mohlo byť. Kým niektorí sa domnievajú, že ide o výsledok baníckej činnosti v oblasti, iní tvrdia, že sú to neidentifikovateľné lietajúce objekty inak známe ako UFO.

Nemenovaný užívateľ Redditu na satelitnej mape Google narazil na nezvyčajné objekty v austrálskom vnútrozemí. Ide o vidiek v Queenslande vzdialený asi 66 kilometrov od Longreachu.  Chlapík sa obrátil na ostatných, aby zistil, aký je pôvod týchto tajomných objektov. 

Mnohí uviedli, že sú výsledkom baníckej aktivity a že ide o jamy z prieskumných vrtov. Ďalší si zase myslia, že na mape sú zachytené stromy. "Predpokladám, že ide o stromy, ktoré vytlačil buldozér a ktoré spálili, pričom z nich zostali hromady bieleho popola," napísal jeden z komentujúcich. Iný sa domnieva, že je to soľ, ktorá bola natlačená na hromady. 

Objavilo sa však aj niekoľko zaujímavejších dohadov, podľa ktorých ide o neidentifikovateľné lietajúce objekty. "Oblasť 51 je príliš pozorne monitorovaná. Neidentifikované lietajúce objekty sú preto teraz zaparkované tu v Longreach, pretože tam nikto nechodí," zavtipkoval jeden užívateľ. 

Viac o téme: ZáhadaAustráliaUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu