Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Záhadný úkaz nad Kaliforniou: Keď si ľudia pozreli VIDEO... veď to musí byť!

(Zdroj: Twitter/Jenny Dempsey)

SAN DIEGO - Podľa videí zverejnených na sociálnych sieťach sa v nočných hodinách 16. októbra na oblohe v Kalifornii objavili záhadné svetlá. Zábery vyvolávajú viaceré otázniky a zavalila ich vlna komentárov. Autori príspevkov horlivo diskutujú o ich možnom pôvode.

Jasné svetlá na oblohe nad San Diegom, ktoré boli zdokumentované na Twitteri, vyvolali obrovský zmätok. "Mimozemšťania? Dvojitá padajúca hviezda? Spozorované cez #sandiego dnes večer #ufo," napísala jedna užívateľka. 

Mnohí komentujúci špekulovali, že tento jav má mimozemský pôvod. Na videách sú zachytené dve oranžové svetlá padajúce cez oblohu a keď zamierili k horizontu, zostala za nimi stopa. Mnohí sa však domnievajú, že sú to obyčajné svetlice. 

Podobné úkazy sú nad Kaliforniou pozorovateľné pravidelne. Často sú pripisované vojenským cvičeniam, keďže v San Diegu sídlia tri námorné základne. Centrum National UFO Reporting Center uviedlo, že v októbri zaznamenali viac ako 60 hlásení. V porovnaní so septembrom však ide o výrazný pokles, pretože minulý mesiac ich bolo nahlásených až 468. Mimochodom, najviac hlásení bolo zaevidovaných na začiatku pandémie v apríli 2020, a to 1050.

Viac o téme: ZáhadaKaliforniaUFOSan Diego
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu