Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Táto elektrikárka láme srdcia tisícov mužov: Prosia ju, aby im prišla domov niečo opraviť!

(Zdroj: TikTok/isabellmcguire0)

LONDÝN - Ak by ste si mali predstaviť elektrikára, zrejme ani tí s najbujnejšou fantáziou by si nevytvorili v hlave obraz atraktívnej štíhlej blondíny s vypracovaným telom, ktorá vyzerá aj v pracovnom odeve ako vystrihnutá z módneho žurnálu. A presne taká je Isabell McGuireová. Jej TikTok videá sa šíria po internete ako vírus a muži ju bombardujú so žiadosťami o ruku.

Užívateľka sociálnej siete a elektrikárka Isabell s obľubou zverejňuje videá, ktoré sa stretávajú s obrovským ohlasom. Vzhľad mladej atraktívnej blondíny totiž zodpovedá modelke a s povolaním, ktoré zvyčajne vykonávajú muži, by ju spájal málokto. Pozornosti sa teší vďaka tancu v špinavom odeve a v pracovných topánkach. Zároveň priznáva, že pre svoj vzhľad neurobila nič výnimočné, nenosí žiadny mejkap a kaderníka naposledy navštívila pred týždňom. 

V komentároch sa užívatelia predbiehajú v žiadostiach o manželstvo a niektorí sa pokúšajú zistiť, či by si ju mohli objednať, aby im prišla domov skontrolovať káble. "Môj dom zrazu potrebuje prepojiť,"  napísal jeden chlapík. "Myslím, že moja zásuvka by sa mala vymeniť alebo niečo také," zažartoval ďalší. 

Doposiaľ si živnostníčka získala už vyše 166 000 fanúšikov. Vzhľadom na to, že sa iba objavila v práci a v špinavých montérkach zatancovala na pár skladieb, to naozaj nie je zlé.

Viac o téme: ElektrikárIsabell McGuire
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu