Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO To je ale DRZOSŤ: Exmanžel zašiel každé ráno na hrob svojej exmanželky! Nechutný dôvod

(Zdroj: Facebook/Michael Andrew Murphy)

NEW YORK – Muž, ktorý už 50 rokov pociťuje nenávisť voči svojej bývalej manželke, sa každé ráno pred prácou šiel vymočiť na jej hrob. Spoločnosť mu pritom robila aj jeho terajšia manželka. Žena zomrela na rakovinu vo veku 66 rokov a pochovaná je na cintoríne v Tappan Reformed Church v Orangetown, v štáte New York.

Deti zosnulej si najskôr všimli podozrivé balíčky pri maminom hrobe. Keď zistili, že ide o vrecúška s výkalmi, domnievali sa, že ich tam nechal nejaký psíčkar. Neskôr však zistili, že hrob ich matky niekto navštevuje pravidelne. Poprosili teda správcu cintorína o nainštalovanie kamier a zistili, že každé ráno príde muž v spoločnosti ženy a vymočí sa na hrob ich matky, informoval DailyMail.

 

I PROMISED MY WIFE & MY FAMILY I WOULD NOT HANDLE THIS SITUATION THE WAY I NORMALLY WOULD, BUT NOW IM HAVING MAJOR...

Posted by Michael Andrew Murphy on Tuesday, September 20, 2022

Ukázalo sa, že ide o bývalého manžela zosnulej, ktorý sa pred 50 rokmi s mladučkou Lindou Torellovou oženil. Manželstvo však trvalo len chvíľku, pokiaľ muž nezistil, že je tehotná. Vtedy ju opustil.

Zábery z bezpečnostných kamier boli však príliš nejasné a tak sa 43-ročný syn nebohej ženy Michael Andrew Murphy aj so svojou sestrou vybral na cintorín natočiť muža priamo pri čine. Schoval sa v prístrešku neďaleko a umiestnil mobilný telefón na susediaci hrob. Syn zosnulej sa neskôr priznal, že mal čo robiť aby ho neprizabil.

Záznamy z kamier, ktoré sa im podarilo získať, dokazujú, že muž išiel na cintorín takmer každé ráno medzi 6:14 a 6:18 so svojou súčasnou manželkou, vystúpil z auta, prešiel k hrobu a vymočil sa.

Nie je zatiaľ jasné, čo muža viedlo k tomuto správaniu, no pri jednom jedinom stretnutí so svojou biologickou dcérou jej oznámil, že ľutuje, že ju kedy mal.

Polícia v Orangetowne v New Yorku uviedla, že nemôže v tomto prípade nič robiť, pretože neexistujú žiadne náznaky fyzického násilia. Bezradnému synovi tak zatiaľ zostáva jedniná možnosť a to občas na cintorín zájsť v skorých ranných hodinách, aby bývalého manželka jeho matky odradil.

Viac o téme: HrobNew York USAMichael Andrew Murphy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu