Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šmykľavka ako z hororu: Zatvorili ju po štyroch hodinách! Po zhliadnutí tohto VIDEA pochopíte, prečo

(Zdroj: TikTok/Artcombatpod)

MICHIGAN - Keď uvidíte toto video, pravdepodobne budete kontrolovať každú detskú šmykľavku. Prevádzkovatelia parku museli zatvoriť obriu šmykľavku, pretože bola príliš rýchla. Deti končili vo vzduchu a následne prudko narážali na zem. Niektorí komentujúci tvrdia, že presne takto má šmykľavka fungovať.

Historická obria šmykľavka v ostrovnom parku Belle Isle v Michigane bola zatvorená už po štyroch hodinách od jej otvorenia, pretože bola taká rýchla, že deti vyhadzovala priamo do vzduchu. Následne prudko padali a narážali na zem, píše ladbible.com. 

Kenyatta McAdneyová, očitá svedkyňa, potvrdila, že šmýkajúci sa ľudia skutočne končili vo vzduchu. „To, čo som si všimla, bol náraz, keď dopadli na zem pri zjazde zo šmykľavky. Ak by ju nezatvorili, niekto by sa zranil,“ povedala McAdneyová.

@overtime

They need to make some adjustments 🤣 (via artcombatpod/TW) #fail #shoutoutot

♬ original sound - Overtime

K prípadu sa vyjadril aj Joel Thomas, vedúci ostrovného parku. „Dúfajme, že po našej malej úprave budeme opäť v prevádzke a sklz bude pomalší, aby sme si ho viac užili. Tento večer to trochu upravíme a zajtra budeme mať opäť otvorené o 11,“ uviedol Thomas vo vyhlásení.

Video z jazdy na nebezpečnej šmykľavke sa objavilo aj na internete. Mnohí zostali zo záberov zdesení, ďalších však pobavili. „Toto ma veľmi rozosmialo,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Prepáčte, ale štyri hodiny trvalo, aby ste si všimli, že to nebolo v poriadku?“ spýtal sa ďalší. „Toto je jedna z najlepších ilustrácií, aké som kedy videl, prečo sú matematické výpočty a inžinierstvo také dôležité,“ dodal tretí.

Iní tvrdili, že šmykľavka splnila svoj účel a že takto podobne by mali fungovať aj iné šmykľavky. „Obrovská šmykľavka na ostrove Belle Isle je najlepšia a funguje presne tak, ako má,“ napísal neznámy komentujúci. „Nemali ste skutočné detstvo, pokiaľ ste nevyleteli zo šmykľavky a nedostali počas letného dňa popáleninu tretieho stupňa,“ uviedol ďalší.

Kontroverzná šmykľavka je v súčasnosti opäť v prevádzke a podľa dostupných informácií je tentokrát už bezpečná. 

Viac o téme: Šmykľavka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu