Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena si po návrate z dovolenky v Chorvátsku začala vybaľovať kufor: Pozrite na hrôzu, ktorú v ňom našla

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NATTERNBACH - Keď sa istá Rakúšanka vrátila z dovolenky v Chorvátsku, hneď začala vybaľovať svoju batožinu. Nečakala ale, čo v nej nájde. V kufri totiž zahniezdila samička škorpióna aj so svojimi ratolesťami. Žena začala ihneď konať. Nie je to prvý takýto prípad, ktorý sa odohral v Rakúsku.

Žena z rakúskeho Natternbachu (okres Grieskirchen) sa minulú sobotu vrátila z dovolenky v Chorvátsku a priniesla si so sebou nechcený suvenír. Práve sa chystala vybaliť kufor, keď sa jej podaril kuriózny nález. Škorpión aj so svojimi mláďatami si v ňom urobili pohodlie, píše oe24.at

 

+++ Blinde Passagiere Natternbach +++ Einsatz Nr.: 272/2022 Heute Nachmittag wurden wir von einer Dame aus Natternbach...

Posted by Tierhilfe Gusental - THG on Saturday, July 23, 2022

Rekreantka neváhala a okamžite zavolala na stanicu pomoci zvieratám Gusental. Jej pracovníci odviezli škorpiónov do útulku pre zvieratá v Linzi. Tam je o nich postarané, kým sa nevydajú na spiatočnú cestu do Chorvátska.

Koncom júna sa stal podobný prípad, kedy obyvateľka Linzu našla vo svojom byte škorpióna, tiež po dovolenke v Chorvátsku. Zviera docestovalo do Rakúska v batožine, objavili ho až tri týždne nato. 

Viac o téme: DovolenkaBatožinaŠkorpiónSuvenírChorvátsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu