Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Plastický chirurg odhalil, čo je vo vnútri 30-ročného implantátu: Ľudí to extrémne znepokojilo

(Zdroj: TikTok/drchiddy)

DRAPER - V oblasti estetickej chirurgie existuje ešte stále mnoho nezodpovedaných otázok. Ak ste niekedy premýšľali nad tým, ako vyzerá vnútro prsného implantátu, odpoveď nájdete v nasledujúcom videu. Chirurg z Utahu v ňom porovnával silikónový implantát spred tridsiatich rokov s tým dnešným.

Chirurg Jerry Chidester (40), na TikToku známy ako drchiddy, sa podelil o málo známy poznatok s 30-ročným implantátom. Vo svojom videu ho porovnáva so súčasným silikónovým. "Pozrite si tridsať rokov staré prsné implantáty v porovnaní s tými dnešnými! Všimnite si niečo," okomentoval svoj príspevok. 

@drchiddy Textured silicone round implant from 1998. Look at how “sticky” it gets! #utah #plasticsurgeon #plasticsurgery #implants #4thofjuly #gel #sticky ♬ Sticky - Drake

Chidester najprv starý implantát roztrhol, v dôsledku čoho sa z neho vylial tekutý gél. Následne odhalil nový gumovitý implantát, ktorý rozrezal nožnicami, no žiaden gél sa z neho von nedostal. Držal totiž svoj tvar. Užívatelia na video hneď reagovali. "To nie je silikónový implantát, ale sliz," napísal jeden z komentujúcich, pričom narážal na starý implantát. "Ako vyrobiť sliz bez boraxu a lepidla. Znepokojuje ma to," uviedol ďalší. 

Videá s prsnými implantátmi nie sú jedinými, ktoré dostali Jerryho do centra pozornosti. Pôvodne začínal ako chirurg v roku 2008, kedy sa preslávil robením "mamičkovských premien". V súčasnosti sa so svojimi skúsenosťami a odbornými znalosťami delí na sociálnych sieťach.

Viac o téme: ImplantátPrsia Zväčšenie prś
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu