Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hotel na Tenerife mal plné zuby neohľaduplných turistov: VIDEO ukazuje, ako s nimi vybabral

(Zdroj: TikTok/mandsandrands)

ADEJE - Žena sa stala svedkom komického incidentu, ku ktorému došlo v dovolenkovom rezorte na španielskom ostrove Tenerife. Na záberoch vidno, ako personál hotela berie uteráky uložené na ležadlách pri bazéne. Mnohí s takýmto konaním súhlasili a uviedli, že podobné rezervácie ležadiel prostredníctvom uterákov by mali byť zakázané.

Amana Proctorová bola na dovolenke na Tenerife v meste Adeje, keď sa stala svedkom vtipného incidentu vo svojom rezorte. "Hotelový personál a ochranka berú uteráky uložené na ležadlách," okomentovala svoje video, ktoré zverejnila na TikToku. Vidno na ňom, ako zamestnanci zbierajú žlté uteráky a odnášajú ich z ležadiel pri bazéne. Zrazu k nim pribehol muž a požiadal ich, aby tam nechali jeho uterák. Proctorová neskôr dodala, že nie je dovolené pokladať uteráky na ležadlá pred 10:00. 

Video si pozrelo už takmer štyri milióny ľudí, pričom väčšina súhlasila s tým, že rezervovanie ležadiel uterákmi bolo nesprávne. "Dobre. S tým úplne súhlasím," napísal jeden z komentujúcich. "Musí to začať robiť viac hotelov," myslí si ďalší. V komentároch sa vyjadril aj bývalý zamestnanec hotela. "Odnášajú uteráky, ktoré tam boli dlhšie ako jednu hodinu bez toho, aby tam niekto skutočne ležal," vysvetlil. 

Niektorí uviedli, že ďalšie hotely majú inú taktiku, aby sa tomu vyhli. "Chodím do hotela, ktorý vám rezervuje ležadlá na celý váš pobyt oproti vašej izbe. Nemusíte sa tak ponáhľať dole k bazénu, ležadlá sú jednoducho vaše po celý pobyt. Najlepší nápad," uviedol užívateľ. 

Viac o téme: DovolenkaLežadloHotelUterákTenerife
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu