Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Dovolenkárka vytočila ľudí do nepríčetna: Praktikou, ktorú hoteloví hostia robia bežne

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/sarah_jade_)

HAVAJ - Poznajú to hádam všetci dovolenkári. Ráno vstanú skôr a utekajú na pláž alebo k hotelovému bazénu, aby si tam mohli rezervovať ležadlo. Lenže to, čo predviedla žena v nasledujúcom videu, je už asi príliš. Mnohí užívatelia nad jej správaním krútia hlavou, iní, naopak, priznali, že robia to isté.

Video, ktoré na TikToku zverejnila istá Angie, vyvolalo búrlivú diskusiu. Zachytáva ju, ako počas nedávnej dovolenky na Havaji krátko pred siedmou hodinou ráno obsadila päť ležadiel tak, že na ne položila fľaše s vodou a uteráky. Potom sa podľa všetkého opäť odobrala do hotela a k bazénu sa vrátila až po niekoľkých hodinách. 

@sarah_jade_

Putting stuff on chairs and then staying in the pool/ocean all day so nobody else can use them. So annoying ##vacation ##travel ##momlife ##marriage

♬ How You Like That - BLACKPINK

Hoci ide o bežnú prax, ešte stále dokáže ľudí poriadne vytočiť. Jeden užívateľ napísal, že niektoré hotely ju neakceptujú a veci, ktoré takto necháte položené na ležadle bez toho, aby ste sa tam ukázali, po pätnástich minútach odstraňujú. Iní rovno povedali, že by uteráky ľudí, ktorí tam nie sú, dali preč sami a jednoducho by si na ležadlo ľahli. "Prichádzam k bazénu ráno a som tam celý deň. Odchádzam jedine vtedy, keď sa idem namočiť do vody alebo si kúpiť drink. Je podľa mňa drzé rezervovať si ležadlo a neležať na ňom," podotkla jedna osoba. 

VIDEO Dovolenkárka vytočila ľudí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Idete na DOVOLENKU? Rezort vnútra upozorňuje: Nezabudnite si skontrolovať tieto veci

Našli sa však aj takí, ktorí túto praktiku obhajovali a priznali, že robia to isté. "Nevidím nič zlé na tom, keď si niekto rezervuje pár ležadiel. Aj ja to robím. Skoro ráno vstanem, hodím uterák na ležadlo a potom si idem znova pospať až do desiatej," uviedol jeden užívateľ. 

Viac o téme: Dovolenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu