Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Páni, vedkyňa má zlé správy: Zmenšuje sa vám prirodzenie! Prežitie ľudstva je ohrozené

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay)

NEW YORK - Oceňovaná vedkyňa predstavila šokujúce odhalenie, podľa ktorého sa mužské penisy zmenšujú. Vo svojom výskume tiež zistila, že deti sa v súčasnosti rodia intoxikované chemikáliami, ktoré sa k nim dostávajú už v maternici. Podľa odborníčky jej zistenia poukazujú na blížiacu sa globálnu existenčnú krízu.

Shanna Swanová je jednou z popredných svetových reprodukčných epidemiologičiek a jej výskum naznačuje, že muži trpia vyššou mierou erektilnej dysfunkcie. Okrem toho zistila, že deti sa rodia spoločne s menším odpadom. Vo svojom výskume, ktorý publikovala v knihe Count Down, uviedla, že kvôli mikroplastom a znečisťujúcim látkam sa deti nedokážu správne vyvíjať, čo spôsobuje celkovú „feminizáciu“ spoločnosti.

Zatiaľ čo veľkosť penisu bola často hlavnou témou vedeckých rozhovorov, odhalenie je oveľa znepokojujúcejšie, než by sa dalo veriť. Nielenže sa mužské penisy zmenšujú, ale počet spermií klesol v západných krajinách za posledných 40 alebo 50 rokov o viac ako 50 percent.

Páni, vedkyňa má zlé
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Swanová verí, že jej zistenia poukazujú na blížiacu sa „globálnu existenčnú krízu“ a upozornila na rastúci počet toxických chemikálií, ako sú ftaláty používané na balenie potravín. O týchto chemikáliách tvrdí, že ovplyvňujú produkciu určitých hormónov.

„Chemikálie v našom prostredí a nezdravý životný štýl v modernom svete narúšajú hormonálnu rovnováhu a spôsobujú rôzne stupne reprodukčného chaosu. Deti teraz vstupujú do sveta už kontaminované chemikáliami kvôli látkam, ktoré absorbujú v maternici,“ vysvetlila Swanová.

Páni, vedkyňa má zlé
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Tieto chemikálie sa ťažko rozkladajú v prostredí alebo v ľudskom tele, čo znamená, že sa časom nahromadia a majú obrovský vplyv na vývoj dieťaťa. Napríklad laboratórnym samiciam potkanov, ktoré boli vystavené pôsobeniu ftalátov, sa narodili samčeky s menšími reprodukčnými orgánmi.

Swanová dokonca zašla tak ďaleko, až tvrdila, že ľudia sú ohrozeným druh. Vo svojej publikácii uviedla, že existuje päť faktorov, podľa ktorých je druh definovaný ako „ohrozený“, pričom súčasný stav situácie, v ktorej sa momentálne ľudstvo nachádza, spĺňa najmenej tri.

Čo sa týka správ súvisiacich s penisom, nedávna štúdia uskutočnená online lekárňou From Mars použila údaje Google z 86 krajín. Expertom sa tak podarilo urobiť štúdiu, ktorá určila najväčšie a najmenšie priemerné veľkosti penisov na svete.

Páni, vedkyňa má zlé
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

„Či už sa ľudia zaujímajú o veľkosť alebo tvar, alebo o akýkoľvek iný aspekt, väčšina z nás v určitom bode premýšľala, či je ten náš dostatočne veľký. Veľkosť penisu môže mať obrovský vplyv na sebavedomie a sebaobraz,“ uviedol farmaceut Navin Khosla, ktorý skúmal štúdiu.

Podľa štúdie sú muži z Ekvádoru obdarení najviac, s priemernou veľkosťou stoporeného penisu 17,6 centimetrov. Štúdia tiež zistila, že Kambodžania majú najmenšiu veľkosť stoporeného penisu, a to len 10 centimetrov.

Viac o téme: DetiPenisMaternicaReprodukciaIntoxikáciaMikroplasty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu