Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Prsia blondínky spôsobili v reštaurácii rozruch: Jednu zákazníčku tak vytočili, že posunula stôl

(Zdroj: Twitter/Adrienne Airhart)

LOS ANGELES - Žena sa na Twitteri podelila s nepríjemnou skúsenosťou, ktorú zažila v reštaurácii počas oslavy svojich narodenín. Pri večeri jej totiž zákazníčka sediaca pri vedľajšom stole povedala, že jej poprsie je rušivé. Po chvíli dokonca posunula stôl ďalej od oslávenkyne. Tá si z incidentu ťažkú hlavu nerobí.

V príspevku na Twitteri Adrienne Airhartová vysvetlila, že nedávno bola na večeri pri príležitosti oslavy svojich narodenín, keď iná návštevníčka reštaurácie zo susedného stola začala komentovať  jej poprsie. Zdalo sa jej príliš veľké a odhalené a tak rušivé, že si presunula stôl ďalej od oslávenkyne. 

"Dnes večer som si na narodeninovej večeri dala dole pléd a dáma pri vedľajšom stole povedala: 'Tie sú ale rušivé' a posunula stoly. Zažívam to stále - predsudky voči veľkému poprsiu," napísala Airhartová na sociálnej sieti. Jej príspevok získal viac ako 34 000 pozitívnych reakcií. Podcasterka z Los Angeles tiež zverejnila video, na ktorom sedí pri stole s dezertom, v ktorom bola zapichnutá prskavka. "Takto som vyzerala včera večer. Nie som ani taká sexi, tá dáma bola len neprajná," doplnila. 

Napriek ľahkovážnemu tónu mnohí brali predsudky voči Airhartovej veľmi vážne a podelili sa o svoje vlastné skúsenosti. "Nikdy nezabudnem, keď som mala pätnásť rokov a žena, pre ktorú som pracovala, napísala do môjho hodnotenia, že som sa nevhodne obliekla," uviedla jedna z komentujúcich. Iní zablahoželali Adrienne za jej schopnosť spôsobiť, že sa niekto cítil tak nepohodlne, až posunul stôl. "Páni, musela fyzicky opustiť vašu prítomnosť? Výborne!" odkázala ďalšia osoba. 

Viac o téme: OslavaReštauráciaPrsia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu