Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tínedžerka (17) zažila počas brazílskej depilácie šok: Z toho, čo odhalila kozmetička, jej padla sánka

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Užívateľka TikToku zdokumentovala vo svojom príspevku prvú skúsenosť s brazílskou depiláciou. Z kozmetického salónu síce odchádzala zničená od bolesti tak, ako väčšina žien po absolvovaní tejto procedúry, ale zároveň bohatšia o informáciu, ktorá jej zmenila celý život.

Dievčina menom Laura vo svojom videu prezradila, že na návštevu kozmetického salóna, ktorá sa odohrala už pred časom, nikdy nezabudne. Absolvovala v ňom svoju prvú brazílsku depiláciu, no čo je dôležitejšie, zistila tam, že čaká dieťa. Keďže mala iba sedemnásť rokov, cítila sa trochu trápne a trochu ju vraj rozhodilo, keď ju požiadali, aby si vyzliekla sukňu a spodnú bielizeň. Depilácia bola navyše veľmi bolestivá; na koži cítila pálenie, takže neustále kričala, hoci vosk nebol vôbec horúci. "Nakoniec sa na mňa pozrela a spýtala sa ma, či nie som tehotná. A ja som odpovedala, že vôbec nie!" uvádza v príspevku. 

Laura sa ale následne zamyslela nad tým, kedy mala poslednú menštruáciu. Až potom si uvedomila, že kozmetička by mohla mať pravdu. "Potvrdilo sa mi to. Ale prvá osoba, ktorá ma na to upozornila, bola tá dáma, čo mi robila brazílsku depiláciu, pretože som sa jej zdala byť slabá a tam dole príliš citlivá," pokračuje. 

Užívatelia netajili prekvapenie a niektoré ženy zdieľali príbehy o zvláštnych spôsoboch, ako sa dozvedeli o svojom tehotenstve. "Moju kamarátku na to upozornila cukrárka, ku ktorej chodila pravidelne, lebo si všimla, že je bledá," napísala jedna z nich. 

Viac o téme: DepiláciaTehotenstvo Kozmetický salón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu