Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Upratovačka mala vyčistiť chladničku: Keď ju otvorila, zdvihol sa jej žalúdok a utiekla

(Zdroj: Youtube/Viral World)

NEW YORK - Upratovačka bola nútená odmietnuť prácu po tom, čo objavila obsah klientkinej chladničky, z ktorého sa jej zdvihol žalúdok. S touto nepríjemnou skúsenosťou sa podelila na TikToku. Podľa záberov je v chladničke množstvo múch a chrobákov, ktoré sú zakliesnené v škárach spotrebiča.

Užívateľka TikToku uverejnila hrôzostrašné video z kuchyne jednej klientky. Žena pracuje ako upratovačka, no túto prácu musela odmietnuť. TAkýto humus bol na ňu jednoducho príliš. Video zachytáva, ako Na záberoch je vidno, ako vybavená modrými rukavicami otvorila chladničku a mrazničku, aby odhalila hrôzu, ktorá sa skrývala vo vnútri. Tam bolo vidieť stovky múch a chrobákov zakliesnených v škárach a roztrúsených po stenách chladničky a na potravinách. 

Police na dverách chladničky boli pokryté špinou a plesňou, ktorá doslova vytekala zo zhnitého jedla a potravín. Na dne chladničky bolo zas možné spozorovať čudne vyzerajúci predmet, ktorý podľa viacerých užívateľov vyzeral ako chobotnica. Upratovačka povedala, že klientka opustila byt na nejaký čas po výpadku elektriny. Vraj išlo o vôbec prvú prácu, ktorú musela odmietnuť, pretože byt predstavoval vážne biologické nebezpečenstvo. "Klientka odišla na nejaký čas mimo mesto, v komplexe vypadla elektrina, poškodilo jej to chladničku a toto je výsledok," napísala autorka príspevku. 

Video zaznamenalo takmer tri milióny zhliadnutí a tisíce komentárov. "Ako mikrobiológa ma to mierne zaujalo," uviedol jeden užívateľ. Iná osoba priznala, že si automaticky zakryla nos košeľou pri sledovaní týchto záberov, z ktorých sa krúti žalúdok. Ďalší žiadali chladničku radšej vyhodiť rovno do koša alebo spáliť než strácať čas jej čistením. 

Viac o téme: ChladničkaPleseňHnus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu