Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Žena otvorila kufor na svojom aute a ostala v šoku: To, čo v ňom našla, jej vyrazilo dych

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NANAIMO - Po prečítaní tohto príbehu budete pred jazdou kontrolovať každý kúsok svojho auta, predovšetkým kufor. Žena vo videu na TikToku prezradila, že v ňom našla nahého muža. Chlapík v kufri pobudol celé tri dni. Až neskôr sa ukázalo, že ušiel z psychiatrického oddelenia.

Bethany Cokerová z Britskej Kolumbie sa na TikToku podelila o bizarný nález v kufri svojho auta. Našla tam nahého chlapa. "Tento chlapík je v mojom kufri od SOBOTY úplne nahý. Momentálne je utorok. Asi som práve zistila, odkiaľ sa vzalo to blato," okomentovala svoj príspevok. Na záberoch je počuť, ako sa Bethany pýta neznámeho muža, čo robí v kufri jej auta a prečo je nahý. Ten uviedol, že je synom pápeža a má právo na tranzit. 

@bethanycoker This guy has been in my trunk since SATURDAY fully naked. It’s currently Tuesday. Guess I found out where the mud came from… #whatthefuck #foryou #fyp #nakedman #subaru #icannot #wtf ♬ original sound - bethanycoker

Viacerí ľudia si mysleli, že video je obyčajnou paródiou, dokým sa na scéne neobjavili policajti. "Poviem vám, že za celú svoju kariéru som sa s niečím takým nikdy nestretol," skonštatoval jeden z dôstojníkov. 

Ohromení užívatelia sa neváhali podeliť so svojimi postrehmi a komentármi. "Ako dokázal prežiť tri chladné dni v kufri," zamýšľa sa jedna osoba. Iní zažartovali, že oceňujú Cokerovej snahu o konverzáciu. "Páči sa mi, ako sa s ním rozprávaš, ako keď ľudia nájdu mačku vo svojom kufri," poznamenal jeden z užívateľov. Neskôr sa ukázalo, že muž utiekol z psychiatrického oddelenia. 

Viac o téme: AutoKufor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu