Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Absolútne nechutný objav v pohovke: Dvojica si kúpila použitý gauč, keď zistila, čo v ňom bolo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LARNE - Na nákup použitého nábytku nedajú niektorí ľudia dopustiť. Myslela si to aj Jess Taylorová zo Severného Írska, ktorá si s partnerom zaobstarala pohovku z druhej ruky. Stačilo však iba zopár dní na to, aby dvojica zmenila názor. Objav, na ktorý narazili v úložnom priestore, totiž vydesil nielen ich, ale aj užívateľov sociálnych sietí.

Jess z mesta Larne zverejnila sériu fotografií toho, čo našla v úložnom priestore pohovky, ktorú kúpila na internete už použitú. Novú nechcela, pretože má psov a tí aj tak nechávajú na nábytku veľa chlpov. "Nedávno sa mi rozpadla sedačka, ale nechcela som úplne novú. Našla som seriózne vyzerajúcu ponuku z domácnosti, v ktorej sa nefajčilo a neboli v nej domáce zvieratá. Nebol dôvod odmietnuť to," začína svoje rozprávanie. 

Zo zánovného kúsku nábytku sa však tešila iba dovtedy, kým jej partnerovi do úložného priestoru nespadol diaľkový ovládač z televízora. Keď ho z neho vytiahol, na rukách mu zostali úlomky cudzích nechtov. "Vo vnútri sedačky sme našli nie stovky, ale tisíce nechtov rôznych veľkostí. Neviem, akú rýchlosť rastu nechtov mala osoba, ktorá ich tak hádzala, ale musela užívať nejaké doplnky. Alebo mala asi desať rúk a nôh navyše," pokračuje Taylorová s tým, že nikdy v živote nebola taká znechutená. 

 

Are there people out there who just use their sofas as trash cans? LA 28-year-old woman in Ireland 🇮🇪 named Jess...

Posted by Radio Show host/Inspirational Speaker Charlie Adams on Friday, February 4, 2022

Ľudia na sociálnych sieťach boli z objavu rovnako zdesení ako ona. Viacerí priznali, že by ich pri pohľade na niečo také naplo na zvracanie. Jeden užívateľ si vraj myslel, že na fotografii sú kúsky opraženej cibule. Tá má ale veru poriadne ďaleko od nechutného nálezu. 

Viac o téme: PohovkaNechtyObjav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu