Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík zrušil rande na poslednú chvíľu: Kvôli FOTO dievčiny v plavkách... to vážne?!

(Zdroj: TikTok/charliesmom_gotitgoingon)

USA - Existuje hneď niekoľko dôvodov, kedy môže človek rande zrušiť na poslednú chvíľu. Všetci sme len ľudia a niekedy sa môže prihodiť vážna vec, ktorá nám zmení celý program. Medzi takéto dôvody by ale rozhodne nemal patriť ten, ktorým argumentoval mladík tejto žene.

Sarah Josephinová sa so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti TikTok podelila o svoju nedávnu skúsenosť, kedy jej len tesne pred dohodnutou schôdzkou mladík oznámil, že ju ruší. A to všetko pre kus odstávajúcej koži na bruchu. Mladá žena uverejnila časť konverzácie s mužom, ktorý mal o ňu pôvodne záujem. Jeho postoj sa však zmenil po tom, ako mu poslala svoju fotku v plavkách na pláži. "Tento záber bol urobený len nedávno. Bolo 1. januára," vyjadrila sa. 

VIDEO Dvojica bola na slepom rande, keď obaja zistili, že majú COVID! Neuveriteľné, čo nasledovalo

Chlapík jej následne povedal, že tú odstávajúcu kožu po bokoch chápe, pretože sa to zvykne bežne objavovať u žien, ktoré porodili. Sarah mu na to ale odvetila, že je so svojím zovňajškom spokojná a rozlúčila sa so slovami "maj sa". 

@charliesmom_gotitgoingon Where do men find the audacity #greenscreen #DatingFail #bodypositivity #Dating #ILoveMe #datingafterdivorce ♬ original sound - maisy

Mnohí užívatelia uviedli, že Josephinovej reakcia potešila. "Ako lesbička si neviem ani predstaviť, že by ma odrádzalo rande s nejakou ženou len pre jej kilá navyše alebo strie," píše sa v jednom komentári. Jeden muž sa zas divil, že si dotyčný chlap vôbec všimol spomínaný nedostatok. "Aká odstávajúca koža? Nič také tam nevidím". 

@charliesmom_gotitgoingon Reply to @venom321989 Red flag central #DatingAfterDivorce #OnlineDating #Tinder #BodyPostivity #MomBod #Dating #fyp ♬ original sound - Sarah Josephine

V ďalšom videu vidno Sarah, ako cvičí v posilňovni. "Jedného dňa môže mať ploché brucho, ale osobnosť človeka nezmení žiadna posilňovňa," skonštatovala. O odplate vraj neuvažuje, pretože by to podľa nej len zvyšovalo negatívnu energiu. 

Viac o téme: PlážRandeSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu