Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Masírujete bábätku bruško, keď mu chcete uľaviť? Chyba! Lekárka odporúča tento trik

(Zdroj: TikTok/enchantednanny)

FERNDOWN - Masírovanie bruška dieťaťa či čakanie na jeho odgrgnutie je dôležitou súčasťou kŕmenia. Tieto úkony pomáhajú dieťaťu zbaviť sa časti vzduchu, ktorý sa zachytil v jeho žalúdku. Pokiaľ masírujete jeho brucho krúživými pohybmi, mali by ste vyskúšať radšej tento trik. Je vraj oveľa efektívnejší.

VIDEO Štvornásobná matka pri prebaľovaní bábätka zistila, že ju podvádza manžel: Jasný dôkaz!

Štvornásobná mamička Danielle Manton-Kellyová spolu so svojím synom navštívila osteopatičku Lucy a podelila sa o trik, ktorý pomôže každému bábätku s problémami s plynatosťou. V nedávnom videu, ktoré má už takmer tri milióny videní, Lucy vysvetľuje, že krúživý pohyb po brušku dieťaťa vôbec nepomáha pri zbavovaní sa plynu. Namiesto toho by podľa nej mali rodičia dieťaťom trochu pohýbať. A ukazuje aj ako. Uchopí dieťa v strede za panvu a potom ním pomaly pohybuje v smere hodinových ručičiek.

@enchantednanny Digestive help for colicky babies or trapped wind #babyhack #mumsoftiktok #babiesoftiktok ♬ original sound - The Enchanted Nanny

"Ak brušká nedostanú príležitosť rozhýbať sa, mlieko sa tam môže pohybovať príliš pomaly a potom môže fermentovať a vytvárať plyny, čo je bolestivé," vysvetlila odborníčka. Rovnako vraj pomáha napodobňovať pohyb ako na bicykli s nohami bábätka či hýbať nohami hore a dole. 

@enchantednanny #babyosteo #newbornbaby #newborntips #mumsoftiktok ♬ original sound - The Enchanted Nanny

Rodičia sú za tieto rady veľmi vďační. "Úprimne povedané, vyzerá to tak, že by to bolo dobré aj pre mňa," komentoval video jeden užívateľ. Ďalšia osoba zavtipkovala, že to skúsi so svojím 372-mesačným priateľom, na čo Danielle odpovedala slovami: "S tým opatrne." 

Viac o téme: BábätkoTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu