Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dievčina počas letu zistila, že je pozitívna na KORONAVÍRUS: Neuveríte, ako strávila ďalších päť hodín

(Zdroj: TikTok/marisaefotieo)

CHICAGO - Tak toto bola maximálna forma lojálnosti. Koronavírus postihuje všetky formy dopravy. Niektorým však nezostáva nič iné, ako cestovať aj v tejto dobe. V tom prípade nestačí dávať pozor len na seba, ale aj na iných ľudí. Príkladom sú dlhé zaoceánske lety.

Marisa Fotieová sa ocitla práve v takejto situácii. Z Chicaga odletela 20. decembra. Cesta z USA na Island nepatrí medzi najkratšie. Do lietadla vstúpila s negatívnym výsledkom na COVID-19, no počas letu ju rozbolelo hrdlo. Myslela hneď na to najhoršie, a tak si spravila rýchlotest. Ten bol už pozitívny. Učiteľke z Michiganu vyšli jasné dve paličky. 

FOTO Dievčine vyšiel pozitívny test na KORONAVÍRUS: To, čo sa stalo potom, ju dostalo do kolien

Namiesto toho, aby začala panikáriť, spravila asi to najlepšie, čo v danej chvíli mohla. Ak je niekto pozitívny na prítomnosť koronavírusu, je dôležité izolovať sa od zdravých ľudí. Presne to spravila aj Marisa. V záujme ochrany 150 cestujúcich a posádky spoločnosti Icelandair sa rozhodla, že sa zamkne na toalete. Od pristátia na Islande to však bolo ešte päť hodín. O svojom zážitku porozprávala na TikToku. 

@marisaefotieo Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine ♬ I'm So Lucky Lucky - Grandzz

"Počas letu som si spravila rýchly test. Do dvoch sekúnd mi vyšiel pozitívny výsledok. V lietadle bolo 150 cestujúcich. Strašne som sa bála, že niekoho nakazím." Hovorila aj o svojej izolácii na WC, ktorá sa dala vydržať vďaka starostlivosti letušky Ragnhildur Eiríksdóttirovej. "Doslova sa o mňa starala. Neustále ma kontrolovala, či mám počas celého letu dostatok vody aj jedla." 

@marisaefotieo UPDATE: We LOVE Rocky from @icelandair.is she makes the world a happier place 🧿 #christmas #sunnyday #vaccinated #covid #quarantine #fyp #viralvideo ♬ Sunny Day - Ramol

Po pristátí v Reykjavíku musela ísť Marisa do karantény, ktorú strávila v jednom z miestnych hotelov. Starostlivosť letušky sa však ešte ani vtedy neskončila. Keďže už bolo jasné, že mladá žena bude musieť byť v karanténe aj počas Štedrého dňa, Ragnhildur jej kúpila ruže, vianočný stromček so svetielkami aj nejaké sladkosti. 

Viac o téme: LietadloLetKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu