Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

FOTO Dievčine vyšiel pozitívny test na KORONAVÍRUS: To, čo sa stalo potom, ju dostalo do kolien

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Po pozitívnom teste na COVID-19 si jedna žena myslela, že je dôležité informovať o tom členov svojej rodiny. Nenapadlo jej však, že to jej teta pochopí nesprávne. Tá sa totiž domnievala, že ide o tehotenský test a dievčine pogratulovala k tehotenstvu. Užívatelia sa neubránili smiechu.

Holly Baxterová zostala od smiechu v kŕčoch po reakcii jej tety na fotku pozitívneho testu na COVID-19. Na svojom účte na Twitteri zdieľala výmenu textových správ medzi ňou a jej tetou. Na snímke je zachytený text od Holly s fotografiou pozitívneho testu s textom: "Len pred štyrmi dňami na morovom ostrove a..." Hollyina teta si ho ale nesprávne vyložila a pochopila to tak, že neter jej posiela fotku pozitívneho tehotenského testu. Teta odpovedala množstvom emotikonov srdca. "Ach, aké úžasné, to je taká milá správa pre celú rodinu," napísala. 

Od zverejnenia snímky bola na Twitteri zdieľaná viac ako 1200-krát. "Páči sa mi, ako si musela prečítať, že na Morovom ostrove sa nedá nič iné robiť, takže pozitívny test má jednoznačne zmysel!" komentoval jeden užívateľ.

VIDEO Budúci rodičia oznamovali pohlavie svojho dieťaťa: Naštartoval motorku a... radšej sa nepozerajte!

"Práve som to ukázala svojmu manželovi a musela som mu veľmi opatrne vysvetliť, čo sa deje. On a tvoja teta musia byť spriaznené duše. Dúfam, že sa rýchlo uzdravíš," poznamenala ďalšia. 

Viac o téme: Test KoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu