Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Babička si kúpila legíny so vzorom: Keď ich zbadala jej vnučka, zhrozila sa

(Zdroj: TikTok/chels_bb)

LONDÝN - Jednej staršej pani sa veľmi páčili pruhované legíny. Keď si ich však obliekla, od údivu takmer skamenela. Bol totiž na nich nápis, od ktorého by sa najradšej prepadla pod zem. Keby si to všimla pred kúpou, nikdy by si ich nebola zaobstarala.

Jedna britská dôchodkyňa má vo svojom šatníku cenný kúsok. Iné ženy v jej veku by sa však, mať ho oblečený, poriadne červenali. Reč je o legínach, ktoré si kúpila kvôli ich pohodlnému noseniu. Nedávno si ich obliekla na rodinnú oslavu, no až potom zistila, že urobila chybu. 

FOTO Ľudia idú do kolien z toho, čo si dôchodkyňa obliekla do kostola: Keď uvidíte, čo má na sebe!

Vo videu, ktoré zavesila na TikTok jej vnučka Chelsea, je vidieť, že babička sa tvári zahanbene a potom sa ukáže detail jej nových legín. Video s komentárom "Moja babka si myslela, že tieto legíny sú pruhované" sa stalo hitom. Ako sami uvidíte, keď sa objaví záber na legíny, zistíte, že pruhy sú tvorené jedným dookola sa opakujúcim slovom "f**k you". Chelsea potom počuť, ako niečo hovorí spolu s tým, ako ostatným oznamuje túto chúlostivú správu. Babka sa potom nezmôže na nič iné než "Oh my god! (Pane Bože!)"

@chels_bb

##fyp ##nana ##SimsSelves ##KraftMacMeSkip ##MacysGiftTok

♬ original sound - Chelsea

Video sa od svojho zverejnenia zapáčilo viac ako 1,6 miliónom ľudí. "Babka bude tieto Vanoce na zozname neposlušných. Musíme ju chrániť za každú cenu," srandoval jeden z komentujúcich. Iní zase chceli vedieť, kde stará mama kúpila také parádne nohavice. Jeden užívateľ si dokonca myslí, že babka presne vedela, čo je na legínach napísané, ale hrala sa na neviniatko. 

Viac o téme: Stará mamaTrapasRodinná oslavaLegínyLondýnAnglicko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu