Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dievčina si v McDonalde objednala burger: Z toho, čo si našla v škatuľke, jej prišlo nevoľno

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

EDINBURGH - V metropole Škótska sa odohrala situácia, po ktorej zostala vegetariánka Charlotte Sunshineová (26) traumatizovaná ešte niekoľko dní. V jednej z miestnych reštaurácií siete McDonald's si objednala burger, samozrejme bez mäsa. Ponúkali ho aj v menu, takže s tým nemal byť žiadny problém. Lenže bol, a veľký.

Príbeh Charlotte je viac ako len sklamaním. Vo fastfoode si objednala z menu luxusne vyzerajúci vegetariánsky burger a už sa nevedela dočkať, kedy sa doň s chuťou pustí. Všetko vyzeralo v poriadku. Jednotlivé hamburgery v McDonald's sa dajú rozpoznať aj podľa toho, že každý sa vkladá do inak sfarbenej škatuľky. Ten vegetariánsky mal tiež tú svoju, takže keď ju Charlotte videla, bola presvedčená o tom, že jej dali presne to, čo si objednala. Šok však prišiel po prvom zahryznutí! 

FOTO Zamestnanec McDonald's odhalil tri šokujúce tajomstvá o predaji v drive-thru

Bol to presný opak toho, čo očakávala. Namiesto neuveriteľnej chuti jej zostali len slzy pre plač a navyše sa jej aj začal dvíhať žalúdok. Dostala totiž žemľu s poriadnym kusiskom vyprážaného mäsa. Svoje sklamanie opísala na Twitteri: "Som úplne v tranze z toho, že som dostala kurací burger, aj keď bol v krabičke od vegetariánskeho. V živote som nejedla mäso. Z toho jedla som plakala a musela som ísť aj na záchod! Tešila som sa, že si pochutnám na 'vege burgri', bola som naozaj hladná."

Sunshineová v prvej chvíli vinila seba. Poslala dokonca správu aj svojmu priateľovi. Priznala sa, že po prvom zahryznutí úplne spanikárila. "Požiadala som ho aby skontroloval, či náhodou z menu nezmizol vegetariánsky burger, ale ten tam stále bol. Bola som úplne na dne, musel po mňa prísť a odviezť ma domov, pretože som v tej chvíli nedokázala byť sama." Ako ďalej pokračovala, je nebezpečné, ak sa chybne označí nejaké jedlo, najmä ak ide o alergikov. "Nikdy som nejedla mäso, mohla som mať k nemu vybudovanú až takú nechuť, že sa to pokojne mohlo skončiť až mojou hospitalizáciou v nemocnici. Už nikdy si nič z McDonald's neobjednám!"

Dievčina si v McDonalde
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Richard Vogel)

Hovorca prevádzky v Maccies, kde došlo k incidentu, skonštatoval, že si uvedomujú svoju chybu, najmä keď ide o človeka, ktorý má k mäsu vybudovanú nechuť. V súčasnosti sa snaží prevádzka spojiť s Charlotte, aby sa jej za vzniknutú škodu mohol mamažér ospravedlniť.

Viac o téme: HamburgerVegetariánka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu