Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Otec išiel s dcérou na diskotéku: Okamžite sa stal legendou, veď pozrite, čo tam robil!

(Zdroj: TikTok/taliasc)

MADRID - Tento otec miluje svoju dcéru nadovšetko. Nechcel ju nechať ísť na diskotéku samu, tak sa ponúkol, že pôjde s ňou. Na sociálnych sieťach sa objavilo dokonca aj video, ako pán v strednom veku tancuje v klube medzi mladými.

Talia Schulhofová bola nedávno so svojou rodinou na dovolenke v Madride. Večer si chcela vychutnať nočný život v metropole Španielska a zašla do miestneho klubu, uvádza Daily Star. Otec sa ponúkol, že jej bude robiť doprovod, pretože nechcel, aby išla sama. Obliekol si svoju najkrajšiu košeľu, sveter a nasadil okuliare. Vyzeral ako profesor na strednej škole, no ani to obidvom nezabránilo v tom, aby sa bavili celú noc. 

VIDEO Nočný klub odhalil najpodivnejšie veci, ktoré si tam zabudli zákazníci: Na toto potrebovali rukavice!

Talia nakrútila svojho otca, ako spieva známy hit od Flo Rida Low. Dvíhal päsť do rytmu skladby, zatiaľ čo sedel na stoličke, čítal a odosielal pracovné e-maily. Stal sa stredobodom pozornosti po sérii niekoľkých trapasov. V jednom momente ho totiž vidno, ako si za barom objednáva diétnu kolu, zatiaľ čo všetci naokolo pijú alkohol, a dokonca sa snažil poslať selfie z diskotéky do rodinného chatu.

@taliasc

flash warning!!! @taliascdad iconic to say the least ##madrid ##espana ##spain ##clubbing ##nightlife ##dadsoftiktok

♬ Low (feat. T-Pain) - Flo Rida

Talia však bola ohromená a zavtipkovala, že "otec sa v klube stal hlavnou postavou". Jej video má na TikToku už 10 miliónov videní. Jej otec sa stal tak populárnym, že mnoho ľudí si na TikToku zmenili svoje profilové fotky na jeho selfie z nočného klubu.

Viac o téme: OtecDiskotéka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu