Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Žena objavila vo svojom dome záhadný kľúč: Keď zistíte, čo dokáže, báli by ste sa aj vy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HELENA - Majiteľka domu sa cíti znepokojene po tom, čo zistila, že kľúč v jej dome nie je obyčajným kľúčom. Doposiaľ nedokáže vysvetliť, ako je možné, že kľúč odomyká a zamyká všetky dvere v dome, no dvere od spálne sa ním dajú odomknúť a zamknúť iba zvonka. Ľudia na Reddite sa podelili o svoje dojmy.

Nemenovaná žena z americkej Montany zverejnila na Reddite fotku svojho kľúča, ktorý má podľa nej znepokojivú schopnosť. Žena býva vo svojom dome už sedem rokov, postavený bol ešte v roku 1937. Kľúč vraj dokáže odomknúť každú izbu v dome, no spálne sa zamykajú, resp. odomykajú iba zvonku. 

FOTO Žena objavila vo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit)

Užívatelia sa snažili prísť na neškodný dôvod, prečo by niekto chcel, aby sa ich spálne zamykali iba zvonka, čo je v najlepšom prípade veľmi nepraktické, ale zároveň to predstavuje potenciálne nebezpečenstvo. Jedna osoba má podozrenie, že predchádzajúci majitelia mohli skrývať zlovestné tajomstvo. "Kámo, pod domom máš telá," napísal chlapík. Ženu by to vraj vôbec neprekvapilo, keď zvážila niektoré ďalšie strašidelné veci, ktoré našla v okolí svojho príbytku. "Môj syn toto leto vykopal veľkú dieru na dvore a našiel v nej kopu čudných fliaš. Urobila som prieskum etikiet. V jednej z fliaš bol nejaký druh kreozotu, ktorý sa používal na začiatku 20. storočia ako liek na čierny kašeľ," uviedla. 

Dievčinu vydesilo VIDEO z obývačky, v ktorej nikto nebol: Pozrite, čo sa stalo jej psovi

Žena priznala, že by sa najradšej odtiaľ odsťahovala, ale nemôže to urobiť a tiež prezradila, že nedávno v jednej zo skríň, ktorú nepoužíva, objavila veľmi ostrý samurajský nôž. Problém je, že nepatrí nikomu z domácich. Niektorí užívatelia sa ju snažili upokojiť so slovami, že kľúč by mohla byť forma starej rodičovskej kontroly, ak v dome prespávali neznámi cestovatelia. Jeden z komentujúcich však poznamenal, že v čase, keď bol dom postavený, by išlo o skutočne nezvyčajné bezpečnostné opatrenie. 

Viac o téme: DomKľúčZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu