Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčinu vydesilo VIDEO z obývačky, v ktorej nikto nebol: Pozrite, čo sa stalo jej psovi

(Zdroj: TikTok/shannyfantg)

PHOENIX - Duchovia či iné paranormálne javy odjakživa rozdeľujú ľudí na dva tábory. Kým jedni veria v ich existenciu, iní sa podivné udalosti snažia vysvetliť racionálnym argumentom. Táto žena sa však o existencii nadpozemských entít presvedčila podľa svojich slov na vlastné oči. Podarilo sa jej nahrať zábery, z ktorých naskakuje husia koža.

Partiu vydesila FOTO z cintorína: Keď zbadali, čo je pri náhrobnom kameni, utiekli preč

Užívateľka známa ako Shannyfantg nedávno zverejnila videá, ktoré zachytávajú, ako veci nevysvetliteľne padajú z linky a ako sa otvára brána. Vo videu, z ktorého ale ľuďom skutočne behá mráz po chrbte, figurujú jej dva psy. Zachytáva obývačku s domácimi miláčikmi v ich klietkach. Obidva zúrivo štekajú, hoci v miestnosti s nimi nikto iný nie je. Potom stíchnu v rovnaký čas. Zdá sa, že čierny pes z ničoho nič odskočí dozadu, akoby ho niečo zatlačilo do rohu. Následne mu obojok skĺzne záhadne z krku.

@shannyfantg

sorry for the obnoxious barking at the beginning. watch my black dog. ghost takes her collar off in her crate. #fyp #ghost #dog #scary #wtf

♬ original sound - user3228721954538

Zatiaľ čo náhlej reakcii psa predchádza ticho, mnoho ľudí v komentároch poukázalo na to, že okolo 40. sekundy vo videu je niečo počuť. Niektorí to prirovnali k šepotu alebo mumlaniu. "Prepáčte za nepríjemný štekot na začiatku. Sledujte môjho čierneho psa. Duch mu zložil obojok v prepravke," uviedla autorka videa. Zároveň odhalila, že sa niečo také nestalo prvýkrát. "Stalo sa to asi rok po presťahovaní sa do tohto domu. Takmer dva roky sa nič nedialo, ale teraz sa to opäť začalo," vysvetlila.

@shannyfantg

guess the ghost doesn't like my bear mask. ##fup ##creepy ##activity

♬ original sound - user3228721954538

Užívatelia sú z videa poriadne zmätení. "Nikdy som nevidel také presvedčivé duchárske video," poznamenal jeden z komentujúcich. "Ak budete pozorne počúvať, pri 0:40 budete počuť, ako niekto niečo povie, keď pes letí dozadu. Nedokážem to však celkom rozoznať," uviedol ďalší. Viacerí priznali, že ich vystrašilo najmä to ticho. "Ticho, ktoré nastalo tak náhle, vo mne vyvoláva nepríjemný pocit. Obaja niečo cítili," napísal jeden užívateľ. 

Viac o téme: DuchPesZáhadaParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu