Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Antivaxer obťažoval zákazníkov v reštaurácii: Dramatické VIDEO! Vrátili mu to aj s úrokmi

(Zdroj: Twitter/your friend)

NEW YORK - Zábery, ktoré sa nedávno objavili na Twitteri, sa stali veľmi rýchlo populárne. Zachytávajú totiž odporcu rúšok, ktorého iný muž udrie do tváre. Stalo sa to v reštaurácii, kde sa napokon strhla bitka. Množstvo ľudí sa postavilo na stranu zákazníkov a personálu reštaurácie, ktorí mali nasadené rúška a dodržiavali protipandemické opatrenia.

Vidieť ľudí, ktorí majú ústa a nos prekryté rúškom alebo respirátorom, je v súčasnosti kvôli pandémii koronavírusu bežné všade na svete. Je to totiž jeden z najúčinnejších spôsobov, ako sa dá zabrániť šíreniu nákazy. 

Ďalší útok antivaxerov! Bitka s policajtmi v piešťanskom Lidli: Všetko spustilo obťažovanie bez rúšok

Napriek tomu sa neustále objavujú odporcovia rúšok. Príkladom je tento muž, ktorý sa kvôli údajnej diskriminácii poriadne nahneval. Nie je jasné, kde sa reštaurácia v tomto konkrétnom videu nachádza, ale zo situácie vyplynie, že aj tu platí povinnosť nosiť rúško. Muž bez ochrany tváre sa voči tomu ohradil a slovne napadol zamestnankyňu reštaurácie. Následne sa zdá, akoby sa nakoniec rozhodol odísť, no vzápätí sa otočil a oslovil jedného zo zákazníkov. Strčil doňho oboma rukami a v tom momente sa do hádky zapojilo množstvo ďalších ľudí v reštaurácii.

Keď dvaja zákazníci podišli k mužovi, aby sa s ním porozprávali, tretí prešiel k nemu a tvrdo ho udrel do tváre, čo spôsobilo, že sa potkol a spadol na zem. Zákazník potom nasledoval muža k dverám, sprevádzaný dvoma ďalšími okoloidúcimi, ktorí sa ubezpečili, že odporca rúšok odišiel. Video si po zdieľaní online rýchlo získalo pozornosť užívateľov, pričom väčšina ľudí sa postavila na stranu zákazníkov a personálu reštaurácie.

Viac o téme: RúškoKoronavírusCOVID-19AntivaxerAntirúškar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu