Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO z diskotéky je hitom: Pozriete na mladíka a hneď vám je jasné, čo robil s dievčinou vedľa

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LEICESTER - Prebudiť sa po párty a prezrieť si fotografie z predošlej noci je niekedy poriadne zábavné. Príkladom je aj táto neuveriteľná séria záberov z nočného klubu, ktorá pobavila množstvo ľudí. Ktovie, či aj mladíka, ktorý na jednej pózuje s jasne označkovanou tvárou prezrádzajúcou, čo robil v uplynulých minútach.

Fotografie z diskotéky Mosh v anglickom Leicesteri sa stali hitom internetu. Keď sa prvýkrát objavili na Twitteri, užívatelia si na jednej z nich všimli malý detail, na ktorom sa nevedia prestať smiať. Fotka zachytáva mladíka, ktorý sa nadšene usmieva do kamery. Predtým sa ale zdanlivo zblížil s dievčinou stojacou po jeho ľavici. Svedčia o tom odtlačky samoopaľovacieho krému na jeho tvári, ktorým je natretá dotyčná slečna. 

Jeden z komentujúcich zažartoval, že chlapík len zrejme pred návštevou klubu večeral bolongské špagety. Iný priznal, že ešte nikdy nebol tak triezvy, aby si zapamätal, ako to v klube Mosh vlastne vyzerá. 

VIDEO Pikantné odhalenie na diskotéke: UV svetlo prezradilo, čo má blondínka pod šatami

Druhá fotografia je rovnako zábavná. Zachytáva dvoch mladíkov, ktorí sa držia okolo ramien. Jeden z nich ale evidentne zabudol, že v ruke drží otvorenú fľašku. Fotograf zachytil moment, kedy sa z fľašky vyliala žltá tekutina. Tá pravdepodobne dopadla na nohy vedľa pózujúceho návštevníka. 

Viac o téme: DiskotékaNočný klub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu