Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mladík na Google Maps hľadal Loch Ness: Namiesto jazera narazil na pikantné FOTO!

(Zdroj: Twitter/juro que)

LONDÝN - Omyl na mape zachytávajúcej škótsku lokalitu Loch Ness, ktorú vyhľadávajú turisti najmä kvôli legendárnej príšere, priviedol užívateľov k prekvapujúcemu záberu. K podobným incidentom vraj dochádza pomerne často a spôsobuje ich muž, ktorý sa rád predvádza v Adamovom rúchu.

Internetovým užívateľom, ktorí sa orientovali na mape Loch Ness, sa naskytol tak trochu desivý pohľad. Namiesto známeho jazera opradeného príbehmi o miestnej príšere Nessie zbadali totiž nahého muža, ktorý si robí selfie v dome s terasou a bazénom. "Naťukal som si do appky Loch Ness, klikol som na street view možnosti a zostal som prekvapený, keď som tam zbadal naháča," napísal jeden z užívateľov.

Domnieva sa tiež, že stránka Google Maps bola jednoducho hacknutá a presmerovaná na inú lokáciu. "Príšeru" si nechtiac pozreli stovky užívateľov. "Ak je toto Nessie, potom si želám, aby ju nikdy nenašli," napísala jedna osoba.

Podľa najnovších správ bol už obrázok odstránený. Niektorí poznamenali, že tento muž s obľubou zverejňuje svoje nahé telo a na jeho fotky už v minulosti narazili užívatelia, ktorí hľadali rôzne známe lokality, ako napríklad Disney World.

Viac o téme: LochneskaLoch Ness
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu