Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pikantné FOTO na Google mapách: No mohla toto spraviť žena a úplne bez hanby?

Google záber ženy rozmazal. Zobraziť galériu (3)
Google záber ženy rozmazal. (Zdroj: Google mapy)

DINGLE - Kamery vyhotovujúce zábery pre Google mapy toho zachytili už veľa. Najnovšie sa na internet dostal záber ženy, ktorá do kamery ukázala poriadny kus svojho tela. Na kameru totiž vytasila svoje poprsie. Ďalšia žena pritom prstom ukázala na drzo pózujúcu priateľku.

Muž si cez Google Earth prezeral ZÁBERY mosta: Z toho, čo sa pod ním ukrýva, behajú zimomriavky

Nemenovaná osoba si podľa Liverpool Echo počas prezerania Google máp všimla ženu, ktorá do kamery ukázala svoje prsia. Stalo sa to v írskej oblasti Dingle. Kamera ženu zachytila, ako si dvíha top a odhaľuje prsia na prahu dverí. Ďalšie tri ženy stoja pri plote a pozerajú sa, ako ide auto okolo. Jedna z nich v sivej súprave a teniskách ukazuje na ženu, ktorá drzo vystavuje svoje poprsie.

Pikantné FOTO na Google
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Google mapy)

Tesne pred odfotením záberu sa zdá, že tri ženy stoja za plotom a čakajú, kým auto prejde okolo. Dve z nich sa evidentne rozprávajú so ženou na prahu, zatiaľ čo žena v sivej súprave čaká s rukami za chrbtom. Ďalší uhol, ktorý bol pravdepodobne zachytený po odvážnej snímke, zobrazuje tri ženy za plotom, ako sa medzi sebou ďalej rozprávajú.

Pikantné FOTO na Google
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Google mapy)

Autá používané spoločnosťou Google sú vybavené namontovanými kamerami, ktoré umožňujú snímanie 360-stupňových snímok na použitie v mapách. Fotoaparáty nasnímajú množstvo fotografií, ako aj zachytia údaje GPS, aby sa každá fotografia zhodovala s jej umiestnením. Fotografie z každej kamery sa prekrývajú a špeciálny softvér ich potom „spojí“ a vytvorí mapu. Auto má tiež tri lasery, ktoré odrážajú budovy a iné objekty a pomáhajú Googlu vytvárať 3D modely pre ich mapy. Tím Google pravidelne aktualizuje svoje fotografie na Street View.

Viac o téme: ŽenaTeloOdhaleniePrsia Google mapy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu