Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Letuška sa chcela vyspať, ale rušili ju deti v hoteli: Keď si pozrela záznam z kamery, ostala v šoku

(Zdroj: TikTok/danidboyy1)

LONDÝN - Nasledujúci príspevok rozšíril zoznam desivých skúseností návštevníkov hotelov zverejňovaných na sociálnych sieťach. Istá žena v ňom opisuje príbeh letušky, ktorá si potrebovala oddýchnuť po náročnom lete, ale nakoniec strávila väčšinu času komunikáciou s recepciou, pretože ju rušil krik prichádzajúci z chodby. Zábery z bezpečnostnej kamery ju však veľmi šokovali.

Užívateľka s prezývkou Daniboy nedávno zverejnila video, na ktorom zdokumentovala skúsenosť svojej kolegyne z pobytu v neznámom hoteli. V príspevku zároveň vyzvala užívateľov, aby nikdy neotvárali dvere hotelovej izby, ak zvonku začujú hluk. "Táto osoba sa potrebovala vyspať po náročnom lete. Nedokázala ale zaspať, pretože počula, ako sa na chodbe hrajú a smejú deti. Po polhodine sa už cítila frustrovane, tak zavolala na recepciu a sťažovala sa. Dostala odpoveď, že poschodie je vyhradené pre posádku a nie sú tam žiadne deti ani nikto iný," začína rozprávanie.

@danidboyy1

I struggled to sleep for days after I heard this story ##storytime ##cabincrew ##truestory ##creepy

♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Letuška sa teda vrátila do postele, ale stále počula, že za dverami niekto behá a smeje sa. Išla sa preto pozrieť a zistiť, čo sa deje. Otvorila dvere, rýchlo sa pozrela von, ale nikto tam nebol a nepočula ani žiadne zvuky. Takže opäť zatvorila. 

Majiteľka hotela skontrolovala VIDEO z bezpečnostnej kamery a zmrazilo ju: Pozrite, čo sa dialo v bare

Keď sa vrátila do postele, znovu počula behanie a smiech detí. Opäť zatelefonovala na recepciu a sťažovala sa. Keď ju personál ubezpečil, že tam nikto nie je, rozhodla sa, že sa pôjde osobne porozprávať s recepčnou. Zároveň ju požiadala, aby si pozreli záznam z bezpečnostnej kamery. Na ňom videla samú seba, ako otvára dvere svojej izby a nechá do nej vojsť malého chlapca a opäť zatvorí. Ako príbeh pokračoval ďalej, nie je známe. 

Viac o téme: HotelZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu