Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO dovolenkovej skazy: Hnus v bazéne! Hotel zverejnil, čo dokážu spraviť niektorí hostia

Vandali zanechali po sebe spúšť. Zobraziť galériu (2)
Vandali zanechali po sebe spúšť. (Zdroj: Facebook/ Atlantic Reach)

NEWQUAY - Hotel Atlantic Reach Resort neďaleko britského mesta Newquay zdieľal fotografie, ktoré ukazujú väčšinu jeho vonkajšieho nábytku vrátane plastových stoličiek, ležadiel a dokonca aj slnečníkov nahádzaných vo vonkajšom bazéne.

"Veselú nedeľu všetkým. Niektorí nápomocní hostia včera v noci úplne zahádzali náš vonkajší bazén obrovským množstvom nábytku. To je práve to, čo sme potrebovali. Ak má niekto akékoľvek informácie, ktoré by nám mohli pomôcť vypátrať vinníkov, kontaktujte nás. Služba bude dnes ráno trochu pomalá, ľudia. Ospravedlňujeme sa," znie príspevok, ktorý si rýchlo získal takmer 200 komentárov od ľudí, ktorí prejavovali podporu a posielali priania, uviedla stránka CornwallLive.

Mladý Slovák (†22) zahynul v Benátkach po páde z hotela!

To viedlo k tomu, že hotel zverejnil ďalšiu správu so slovami: „Páni! Vaše komentáre nás nadchli. Ďakujeme všetkým, ktorí povedali, čo si tiež myslíme. Rodičia týchto delikventov budú bezpochyby typom, ktorý sa bude sťažovať alebo zanechá zlú recenziu, ak im bude počas pobytu k dispozícii nedostatočný alebo chatrný nábytok."

Vandali zanechali po sebe
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/ Atlantic Reach)

Hotel teraz čelí veľkému upratovaniu, zisťuje rozsah škôd. Bazén je uzavretý. K dispozícii je menej zariadenia na posedenie si na slnku. Netreba zabúdať ani na celkové náklady, ktoré vandali spôsobili. Personál, ktorý už aj tak tvrdo pracuje, čelí teraz ďalšiemu stresu. „Toto asociálne správanie je úplne nechutné.“

Stredisko Atlantic Reach je ocenené rekreačné stredisko, ktoré sa môže pochváliť prázdninovým ubytovaním v blízkosti jednej z najkrajších pláží v Cornwalle. Má vlastnú krčmu a kaviareň, detský klub, wellness a klub pre voľný čas.

Viac o téme: NábytokBazénŠkodyAtlantic Reach Resort
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu