Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Učiteľku ráno zobudilo trúbenie auta: Keď zistila, kto je v ňom, okamžite volala policajtov

(Zdroj: Youtube/13WMAZ)

GATLINBURG - Mary Jane Yarbroughová zostala v šoku, keď v jedno ráno našla vo svojom zaparkovanom aute medveďa. Nepozvaný pasažier síce bez dlhších prieťahov a protestov vozidlo opustil, zanechal však po sebe hotovú spúšť. K incidentu došlo v horskom letovisku Gatlinburg v Tennessee.

Učiteľka výtvarnej výchovy Mary Jane pochádza z Georgie, no kvôli príprave školského projektu vycestovala začiatkom júna do Gatlinburgu, kde strávila noc. Ráno o šiestej ju zobudilo trúbenie šíriace sa z jej auta, ktoré nechala zaparkované na horskej ceste. "Videla som, že je niekto vo vnútri. Celé auto sa triaslo. Myslela som si, že tam niekto uviazol. A do toho štekal môj pes," spomína si na hektický budíček.

Keď zistila, že tým nepozvaným návštevníkom je čierny medveď, okamžite kontaktovala policajtov. Tým sa podarilo šelmu z auta bez väčších komplikácií vyhnať. "Nemala som zamknuté dvere. Medveď si otvoril, dvere sa zabuchli a on nevedel vyjsť von. Dodriapal mi palubnú dosku, rozbil rádio a poškodil odkladaciu skrinku," vyratúva Yarbroughová zo škody. 

VIDEO súboja tínedžerky (17) s medveďom! Ohúrila celý svet, experti pred takým konaním varujú

Agentúra pre prírodné zdroje v štáte Tennessee apeluje na majiteľov motorových vozidiel, aby boli obozretnejší. "Ak navštívite Gatlinburg, nezabudnite zamknúť dvere vozidla a nikdy nenechávajte vo vnútri jedlo alebo čokoľvek, z čoho sa šíri vôňa potravín," napísala na Facebooku.

Viac o téme: Medveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu