Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pastor šokoval teóriou o KORONAVÍRUSE a očkovaní: Sám nakazil takmer celú svoju rodinu!

(Zdroj: Youtube/Rebel HQ)

VERO BEACH - Pastor Rick Wiles z Floridy je známy svojimi radikálnymi názormi na pandémiu. Správca farnosti Flowing Streams Church vo Vero Beach, ktorý len nedávno ostro skritizoval očkovanie, skončil nakoniec sám kvôli koronavírusovej infekcii v nemocnici, pričom nakazil aj ostatných členov svojej rodiny.

Kazateľ Wiles pravidelne zverejňuje na webe TruNews.com najmä homofóbne, rasistické a ďalšie nenávistné konšpiračné teórie. V jednom príspevku označil očkovanie za súčasť masového usmrcovania a vyhlásil, že sa nikdy nedá zaočkovať. Krátko nato sa však priznal, že má zápal pľúc súvisiaci s COVID-19 a ťažkosti s dýchaním. Medzičasom bol už prepustený z nemocnice, ale jeho manželka je vraj stále veľmi unavená. Jeho nevesta zas leží v nemocnici s extrémnou dehydratáciou a zvracaním a u ďalších štyroch členov rodiny vrátane jeho vnuka sa vyvinuli príznaky spojené s koronavírusovou nákazou. 

Wiles všetko označil za "útok z pekla" na jeho spoločenstvo. "Pretože Ježiš Kristus žije v nás, budeme žiť aj my. Potrebujeme vaše modlitby za uvedených členov rodiny a tímu. Vďaka Ježišovi Kristovi som prežil genocídu covidu páchanú na americkom ľude. Budem jedným z tých, čo prežili. Prežijem genocídu. Nedovolím, aby ma covidoví maniaci presvedčili o očkovaní, alebo aby ma zaočkovali proti mojej vôli. Viem, čo čítam a čo vidím," vyhlásil s tým, že v súčasnosti podľa neho "prebieha kampaň hromadnej smrti a jediná dobrá vec, ktorá z toho vzíde, bude smrť množstva hlúpych ľudí"

V januári 2020 pastor uviedol, že ochorenie COVID -19 je Boží spôsob, ako potrestať Čínu za to, že má "bezbožnú komunistickú vládu". Varoval, že na Ameriku padne Boží padne kvôli duchovnej vzbure v krajine, vrátane transrodových malých detí.

Viac o téme: PastorKoronavírusCOVID-19Rick Wiles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu