Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Žena sa zobudila na to, ako na ňu kvapká zo stropu krv: Keď zistila príčinu, zamrazilo ju

Cardenasovej byt Zobraziť galériu (3)
Cardenasovej byt (Zdroj: GoFundMe)

EL PASO - Žena z El Pasa v americkom štáte Texas sa prebudila uprostred noci na krv, ktorá kvapkala z jej stropného ventilátora a rozprskla sa po celej miestnosti. Okamžite preto zalarmovala políciu, ktorá zistila smutnú príčinu tohto incidentu.

Anu Cardenasovú minulú sobotu asi o štvrtej ráno zobudilo kvapkanie v spálni. Keď sa pozrela z okna, zistila, že neprší. Zasvietila preto v izbe, aby našla zdroj kvapkania. Na svoje veľké zhrozenie uvidela, že z ventilátora na strope kvapká krv. Bola od nej špinavá celá spálňa, lebo ventilátor ju rozprskol všade naokolo. Mala ju aj na tele. Američanku to veľmi vystrašilo. "Pomyslela som si: ‚Toto nie je skutočné. Toto je sen. Prebuď sa," prezradila. 

VIDEO Žena sa zobudila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/KTSM 9 NEWS)

Žena okamžite zavolala údržbára a aj záchranárov. Tým sa podarilo dostať do bytu nad tým Aniným. Bohužiaľ zistili, že sused je mŕtvy, podľa predbežného odhadu zomrel pred piatimi alebo šiestimi dňami prirodzenou smrťou. "Hasiči vyrazili jeho dvere a telo ležalo presne tam, kde bol ventilátor. Bol tam koberec, ale krv presakovala až k môjmu stropu," objasnila Cardenasová v rozhovore pre miestnu pobočku televízie NBC

VIDEO Žena sa zobudila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/KTSM 9 NEWS)

Bytový komplex, v ktorom býva, vyslal upratovaciu spoločnosť, ale veľa jej vecí bolo zničených a musela ich vyhodiť. Ana uviedla, že nemá poistenie nájomcu a bojuje so správcovskou spoločnosťou komplexu, aby jej nahradila poškodený majetok. Po incidente zostala podľa vlastných slov traumatizovaná a údajne dokonca nedokázala ani jesť a spať. Chce zájsť k lekárovi, aby sa ubezpečila, že z krvi nedostala nejakú infekciu. Cardenasová dokonca neobnovila nájomnú zmluvu a momentálne si hľadá nový byt v rámci svojho rozpočtu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu