Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Dievčina je v šoku z toho, čo zistila o svojej obľúbenej potravine: Zarazení sú aj ostatní

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Užívateľka sociálnej siete zdieľa vo svojom TikTok videu prekvapenie nad mliečnym výrobkom, ktorého názov sa nezhoduje s jeho obsahom. Žena uvádza, že až teraz zistila, že šľahačková smotana, ktorú používa dlhé roky, v podstate ani nie je smotana. Cíti sa veľmi oklamaná a z reakcií užívateľov vyplýva, že nie je sama.

Sara Abdulová po dlhých rokoch zistila, že v obľúbenej plnotučnej šľahačkovej smotane, ktorú nakupuje dlhé roky, sa nenachádza potrebný podiel živočíšneho tuku. Názov výrobku označuje za nesprávny a klamlivý, ktorý iba mätie a zavádza zákazníkov. V TikTok videu drží balenie šľahačkovej smotany a pýta sa, či je to iba alternatíva k skutočnej smotane.

VIDEO Dievčina je v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/saraxabdul)

„Je to v skutočnosti zmes cmaru a rastlinných olejov. Som z toho v šoku,“ uvádza pod svojím príspevkom, ktorý označila titulom "Život je klamstvo".

@saraxabdul

MY WHOLE LIFE HAS BEEN A LIE ##CaliStarChallenge ##fyp ##fypシ ##saraxabdul ##foryoupage @tiktok_uk @tiktok ##doublecream ##didyouknow ##viral ##4u ##fy

♬ drivers license - Olivia Rodrigo

Video si pozrelo viac ako 90.000 užívateľov a mnohí sa priznali, že sa tiež nechali oklamať a nikdy veľmi nesledovali, aký je skutočný obsah tohto výrobku. „Nedávno som sa čudoval, že má neskorý dátum spotreby. Teraz už viem prečo,“ uviedol jeden z nich. „Ja som to zistila, keď mi nezhustla plnka v tvarohovom koláči,“ napísala ďalšia. „Dozvedela som sa to od mamy minulý rok, keď sa ma spýtala, prečo som kúpila náhradu smotany,“ pripísala iná.

Viac o téme: ZloženieSmotana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu