Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Muž sa dožadoval odhrnutia zasneženej cesty: Dosiahol to tým najbizarnejším spôsobom

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Lino Mirgeler/dpa via AP)

GRYBOVA RUDNJA - Istý Ukrajinec ohlásil fiktívnu vraždu v nádeji, že polícia odhrnie snehom zapadanú cestu, aby ho mohla zatknúť. Muž žijúci v dedinke Grybova Rudnja na severozápade krajiny cez víkend zatelefonoval na políciu a oznámil, že dobodal partnera svojej matky. Zdôraznil, že policajti si po neho majú prísť radšej so snežným pluhom, lebo inak sa k nemu nedostanú.

Veľká časť Ukrajiny v posledných dňoch zažila husté sneženie, miestami biela pokrývka presiahla pol metra. Keď polícia dorazila na "miesto činu", zistila, že "obeť vraždy" je nažive, zdravá a nikto jej neskrivil ani len vlások na hlave. 

Brutálna vražda cyklistky! Rostislav (48) tvrdil, že s ňou mal sex omylom po jej smrti

Cestu vedúcu do dediny podľa miestnych úradov pluh odhrnul už ráno, falošný vrah ale nebol spokojný s prácou cestárov a dúfal, že polícia ich dielo dokončí, uviedla policajná hovorkyňa Julija Kovtunová. Mužovi teraz za ohlásenie neexistujúcej vraždy hrozí pokuta, tá ale činí v prepočte maximálne 3,50 eura. 

Ukrajinu zasypal sneh
Zobraziť galériu (2)
Ukrajinu zasypal sneh  (Zdroj: profimedia.sk)

Bývalá sovietska republika s približne 40 miliónmi obyvateľov, ktorá sa usiluje o vstup do Európskej únie, je považovaná za jeden z najchudobnejších európskych štátov. Verejným službám, ktoré sa veľmi často stávajú predmetom kritiky, citeľne chýbajú peniaze.

Viac o téme: SnehPolícia Ukrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu