Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Akvabela (24) baví internet nevšednými kreáciami: Neskutočné, čo dokáže pod vodou

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/kristimakusha)

MIAMI - Niekdajšia niekoľkonásobná ruská majsterka sveta v synchronizovanom plávaní Kristina Makušenková baví sociálnu sieť TikTok nevšednými podvodnými kreáciami, píše server The Moscow Times. Zvláda napríklad typickú mesačnú chôdzu Michaela Jacksona hlavou dolu či s topánkami na podpätkoch "prejde" v priestore plných 360 stupňov v kruhu.

Dvadsaťštyriročná akvabela svoje originálne kreácie zverejňuje na tiktokovom účte, kde ju sleduje takmer 285 000 užívateľov. Plavkyňa pochádza z Moskvy a v synchronizovanom plávaní začala súťažiť ako deväťročná. Štyrikrát získala zlatú medailu na majstrovstvách sveta a dvakrát na európskych šampionátoch. Po ukončení kariéry sa presťahovala do amerického Miami a teraz pôsobí ako trénerka. 

VIDEO Akvabela (24) baví
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/kristimakusha)

Kristinine videá, v ktorých pod vodou tancuje so zadržaným dychom na populárnu hudbu, medzičasom zaujali desiatky tisíc ľudí. Jeno z obľúbených je napríklad podvodný mesačný krok so sprievodom piesne Billie Jean od Michaela Jacksona, kde predvádza legendárny tanec. Sama je pritom vo vode hlavou dolu.

@kristimakush95

Underwater moonwalk #moonwalk #michaeljackson #underwater #underwaterdance #underwatertiktok

Billie Jean - Michael Jackson

Na inom videu zas pripomína speváčku Beyoncé a predvádza kreáciu, pri ktorej to vyzerá, ako keby v lodičkách na opätkoch do rytmu kráčala, pričom vo vode vertikálne prejde celý kruh. 

@kristimakush95

Another sassy 360* walk #underwater #underwaterdance #walking #beyoncechallenge #walk

End of Time 2k15 Super Bowl by Beyoncé - Frankie Silva
Viac o téme: Akvabela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu