Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Rodičia vymysleli parádnu skrýšu na vianočné darčeky: Tam to deti nikdy nenájdu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Nájsť doma vhodnú skrýšu na vianočné darčeky, ktorú neobjavia deti, je pre rodičov naozaj veľká fuška. Ak vám už došla predstavivosť a vyčerpali ste všetky možnosti, nechajte sa inšpirovať nápadom manželov, ktorí sa so svojou vynaliezavosťou podelili na Reddite.

Asi každý z nás sa v detstve pokúšal nájsť vianočné darčeky ešte predtým,než si ich mohol oficiálne nájsť pod stromčekom. Niekedy stačilo zažiť len vzrušenie a radosť z objaveného balíka, aj keď sme netušili, čo je v ňom. Pre mnohých rodičov je preto ťažké ukryť každý rok darčeky tak, aby ich deti neobjavili. V tejto súvislosti vás možno zaujme originálny nápad istých rodičov z Veľkej Británie, ktorí ukryli pred svojimi tínedžermi hraciu konzolu PS5 do umývačky riadu. "Sme si istí, že naše dospievajúce deti to tu nikdy nenájdu," napísali na Reddite. 

We know the teenage kids will never find it in here. from r/funny

Ich deti, rovnako ako mnohí iní pubertiaci, sa totiž veľmi radi vyhýbajú činnostiam ako umývanie riadu. Rodičia sú preto s výberom skrýše maximálne spokojní. Zostáva len dúfať, že ich deti nezačnú práve pred Vianocami meniť svoj postoj k domácim prácam a náhodou im nenapadne vložiť do umývačky použitý riad.  

Viac o téme: Vianočný stromčekDarčekVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu