Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

FOTO Manželia zistili, že v ich novom dome sa dá nadvihnúť schodisko: To, čo pod ním našli, ich ohromilo

(Zdroj: Reddit/Perspicuum)

LONDÝN - Istý dom sa stal hitom po tom, ako jeho noví majitelia zistili, že pod dreveným schodiskom sa nachádza chodba vedúca k tajnej miestnosti. Zatiaľ čo mnohí by sa takémuto objavu potešili a izbu sa snažili čo najlepšie využiť, iní, naopak, vyjadrili veľké obavy.

VIDEO Žena kúpila starý dom, po pár mesiacoch v ňom objavila tajnú izbu: Kiežby som ju nikdy nenašla!

Kúpa domu je vážna vec a väčšinou sa pri nej radíte s odborníkmi na reality. Nikto by predsa nechcel kúpiť nehnuteľnosť, o ktorej sa potom dozvie, že ukrýva nejaké skryté problémy. Jedna rodina ale naopak po tom, ako sa nasťahovala do svojho nového domu, zistila, že má aj pozitíva, o ktorých pred kúpou netušila. Reč je o drevených schodoch, na prvý pohľad ničím výnimočných. No manželia si všimli, že medzi horným schodom a podlahou je väčšia štrbina. Keď sa s ňou snažili manipulovať, odhalili, že celé schodisko sa dá nadvihnúť. Pod ním sa totiž nachádzajú ďalšie schody, ktoré vedú k tajnej miestnosti pod domom.

The new house my parents bought has a secret room hidden under the stairs. from r/mildlyinteresting

V nej obyvatelia našli množstvo starožitností vrátane knihy z roku 1706, desať fliaš vína zo 60. a 70. rokov a takisto staré potrubie. 

This 1706 book I found in the "secret room hidden under the stairs" from r/mildlyinteresting

"Nový dom, ktorý kúpili moji rodičia, ukrýva tajnú izbu v podzemí," píše sa pri fotkách, ktoré boli zverejnené na stránke Reddit. Užívatelia príspevok hojne komentovali, pričom mnohí špekulovali o tom, ako by sa dala takáto miestnosť využiť. Iní zas priznali, že by ich takýto objav poriadne vystrašil. "Toto vôbec nie je zaujímavé, toto je absolútne strašidelné," poznamenala jedna osoba. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu